Amylon Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový 12 g BIO Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda - Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku. - Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste... Celý popis
Koupit za 8 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Amylon prášek kypřicí do pečiva bezlepkový BIO 12 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
8 Kč
Koupit za 8 Kč

Amylon prášek kypřicí do pečiva bezlepkový BIO 12 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
8 Kč
Koupit za 8 Kč

Amylon Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový BIO 12 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
7 Kč
Koupit za 7 Kč

BIO Kypřící prášek do pečiva bezlepkový AMYLON 12g
Doprava:
60 Kč
Skladem
8 Kč
Koupit za 8 Kč

BrainMax Amylon - Kypřící prášek do pečiva bezlepkový BIO, 12 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
8 Kč
Koupit za 8 Kč
Popis
Amylon Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový 12 g BIO
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda
- Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku.
- Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody
- Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek.
Kypření vytváří v těstu bublinky vzduchu, tím je těsto odlehčené a nabyde na objemu. Jde toho docílit dvěma způsoby - biologickým (droždí) nebo chemickým (bublinky vzniknou chemickou reakcí kyselin a zásad).
Rozdíl bezfosfátového a fosfátového prášku:
1) běžný kypřicí prášek: kyselou složkou je fosforečná sůl (také obsažená v tavených sýrech nebo práškových směsích na výrobu nápojů)
2) kypřicí prášek bez fosfátů
- kyselou složkou je vinný kámen (vinnan draselný), vysráží se ve formě krystalků ve vinných sudech
- zásaditou složkou je jedlá soda
- dále obsahuje jenom kukuřičný škrob v biokvalitě
Složení: Kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 705 kJ / 166 kcal
Tuky:
0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,0 g
Sacharidy:
41,0 g
z toho cukry:
0,0 g
Bílkoviny:
0,1 g
Sůl:
15,4 g
Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda
- Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku.
- Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody
- Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek.
Kypření vytváří v těstu bublinky vzduchu, tím je těsto odlehčené a nabyde na objemu. Jde toho docílit dvěma způsoby - biologickým (droždí) nebo chemickým (bublinky vzniknou chemickou reakcí kyselin a zásad).
Rozdíl bezfosfátového a fosfátového prášku:
1) běžný kypřicí prášek: kyselou složkou je fosforečná sůl (také obsažená v tavených sýrech nebo práškových směsích na výrobu nápojů)
2) kypřicí prášek bez fosfátů
- kyselou složkou je vinný kámen (vinnan draselný), vysráží se ve formě krystalků ve vinných sudech
- zásaditou složkou je jedlá soda
- dále obsahuje jenom kukuřičný škrob v biokvalitě
Složení: Kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 705 kJ / 166 kcal
Tuky:
0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,0 g
Sacharidy:
41,0 g
z toho cukry:
0,0 g
Bílkoviny:
0,1 g
Sůl:
15,4 g
Parametry
Výrobce | Amylon |
Hmotnost | 12 g |