Složení: kukuřičný škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (20 %). Informace pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec. Balení: Hmotnost 40g, trvanlivost 24 měsíců Návod k přípravě 1. Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby. 2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. 3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. 4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. 5. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.... Celý popis
Koupit za 17 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Amylon puding Exclusive čokoláda 40 g 45g
Doprava:
69 Kč
Skladem
17 Kč
Koupit za 17 Kč
Amylon Puding Exclusive – čokoláda 40 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
19 Kč
Koupit za 19 Kč
Amylon puding Exclusive čokoláda 40 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
19 Kč
Koupit za 19 Kč
Popis
Složení: kukuřičný škrob, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (20 %).
Informace pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Balení: Hmotnost 40g, trvanlivost 24 měsíců
Návod k přípravě
1. Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
5. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
TIP AMYLONKY: Puding lze uvařit s různými alternativy mléka (ovesný či sojový nápoj). Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Informace pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Balení: Hmotnost 40g, trvanlivost 24 měsíců
Návod k přípravě
1. Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
5. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
TIP AMYLONKY: Puding lze uvařit s různými alternativy mléka (ovesný či sojový nápoj). Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Parametry
Výrobce | Amylon |
Přichuť | čokoláda |