Barilla Fusilli n°98 0,5 kg

100 %
Stars
(6 hodnocení)

- semolina z tvrdé pšenice - perfektní kvalita al-dente - krátká doba vaření - výrobek z Itálie Tipy a triky: Fusilli jsou vhodná pro bohaté recepty s masem nebo ricottou, tvarohovým italským krémovým sýrem. Ale tento typ těstovin si přijde na své i za studena, jako čerstvý těstovinový salát s vysoce kvalitním olivovým olejem. Spirálová vinutí vyplňuje na kostičky nakrájená zelenina, aromatické byliny a tuňák.   Alergeny: Zrna obsahující lepek a výrobky z nich vyrobené, pšenice a výrobky... Celý popis

Koupit za 32 Kč

Popis

- semolina z tvrdé pšenice

- perfektní kvalita al-dente

- krátká doba vaření

- výrobek z Itálie

Tipy a triky:

Fusilli jsou vhodná pro bohaté recepty s masem nebo ricottou, tvarohovým italským krémovým sýrem. Ale tento typ těstovin si přijde na své i za studena, jako čerstvý těstovinový salát s vysoce kvalitním olivovým olejem. Spirálová vinutí vyplňuje na kostičky nakrájená zelenina, aromatické byliny a tuňák.

 

Alergeny:

Zrna obsahující lepek a výrobky z nich vyrobené, pšenice a výrobky z nich vyrobené.

 

Návod k přípravě:

1. 

POUŽÍVEJTE POUZE POŽADOVANÉ MNOŽSTVÍ VODY

Obvykle mezi půl litrem a jedním litrem na každých 100 gramů těstovin.

2.

POUŽÍVEJTE POKLIČKU PŘI VAŘENÍ

Voda tím dosáhne teploty varu v kratší době.

3.

PŘIDEJTE SŮL AŽ V OKAMŽIKU, KDY VODA VŘE

Sůl zpomaluje proces varu, což znamená vyšší spotřebu plynu nebo elektřiny.

4.

VYPNĚTE OHŘEV UPROSTŘED DOBY VAŘENÍ

Těstoviny se uvaří i když vypnete ohřev uprostřed doby vaření.

 

Výživové hodnoty
na 100 g
RM* v %

Energetická hodnota
359 kcal / 1521 kJ
15

Tuky
2,0 g
2

Tuky, z toho nasycené mastné kyseliny
0,5 g
2

Sacharidy
71,2 g
23

Sacharidy, z toho cukry
3,5 g
3

Vláknina
3,0 g
 

Bílkoviny
12,5 g
21

Sůl
0,013 g
0

*RM = referenční příjem pro průměrného dospělého (8 400 kJ / 2 000 kcal)

 

Obsah: 500 g

Zboží určené pro německý trh.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Barilla
Druh těstovin fusilli
Semolinové ano