Bio jablečný mošt, demeter 700 ml Tato čistá 100% jablečná šťáva z přímého lisování (tj. ne z koncentrátu) je vyrobena z jablek pěstovaných podle přísných zásad biodynamického zemědělství a je certifikována jako demeter. Pro výrobu moštu byla použita na slunci uzrálá čerstvá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu a odrůdy hodící se nejlépe pro výrobu moštu. Výsledkem je skutečně vyvážená přirozeně příjemně sladká a lehounce nakyslá chuť. Co to je přímé lisování? Běžné džusy jsou... Celý popis
Koupit za 65 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Německo Jablečný mošt 100% BIO Beutelsbacher 0,7 l
Doprava:
120 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Beutelsbacher bio jablečný mošt 100% 700 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Popis
Bio jablečný mošt, demeter 700 ml
Tato čistá 100% jablečná šťáva z přímého lisování (tj. ne z koncentrátu) je vyrobena z jablek pěstovaných podle přísných zásad biodynamického zemědělství a je certifikována jako demeter. Pro výrobu moštu byla použita na slunci uzrálá čerstvá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu a odrůdy hodící se nejlépe pro výrobu moštu. Výsledkem je skutečně vyvážená přirozeně příjemně sladká a lehounce nakyslá chuť.
Co to je přímé lisování? Běžné džusy jsou vyráběny z koncentrátu, který se vyrábí odpařováním vylisované šťávy. Takto zahuštěný džus je levnější na přepravu a skladování. Před plněním do konečného obalu se koncentrát naředí vodou. Zahušťování má negativní vliv jak na obsah vitamínů, tak na chuť džusu. Džusy z přímého lisování se získávají lisováním čerstvého ovoce a okamžitým stáčením vylisované šťávy. Džus se poté pasterizuje krátkým šetrným zahřátím, které zajistí mikrobiologickou nezávadnost džusu. Pasterizovaný džus se nemusí skladovat až do chvíle otevření v ledničce. Rozdíl mezi džusem z koncentrátu a džusem z přímého lisování je patrný na první doušek - ochutnejte!
Co to je demeter?
Biodynamické zemědělství dodržuje veškeré požadavky ekologického zemědělství a výrobky nesoucí demeter certifikát jsou zároveň bio certifikované. Biodynamické zemědělství je však v některých ohledech přísnější a zemědělci můsí dodržovat řadu postupů navíc oproti ekologickému zemědělství. Prioritou je přirozené zvyšování úrodnosti půdy například pomocí přírodních přípravků a rotace plodin. Farma je vnímána jako celek, kde každá činnost ovlivňuje další činnosti. Biodynamický zemědělec vnímá přírodu a hospodaří v souladu s prostředím a ne proti němu. Biodynamicky vypěstované výrobky nesou chráněné označení demeter a jsou certifikovány a kontrolovány stejně jako biovýrobky.
Země původu: Německo
Složení: lisovaná šťáva z demeter jablek
Výživové hodnocení na 100g:
Energie 215 kJ / 51 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,02 g
Sacharidy 11,5 g
z toho cukry 11 g
Vláknina 0,2 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl 0,005 g
Jablečný mošt 100%. Není vyrobeno z koncentrátu. Pasterováno. Podíl ovocné složky 100 %. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 5 dnů.
Tato čistá 100% jablečná šťáva z přímého lisování (tj. ne z koncentrátu) je vyrobena z jablek pěstovaných podle přísných zásad biodynamického zemědělství a je certifikována jako demeter. Pro výrobu moštu byla použita na slunci uzrálá čerstvá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu a odrůdy hodící se nejlépe pro výrobu moštu. Výsledkem je skutečně vyvážená přirozeně příjemně sladká a lehounce nakyslá chuť.
Co to je přímé lisování? Běžné džusy jsou vyráběny z koncentrátu, který se vyrábí odpařováním vylisované šťávy. Takto zahuštěný džus je levnější na přepravu a skladování. Před plněním do konečného obalu se koncentrát naředí vodou. Zahušťování má negativní vliv jak na obsah vitamínů, tak na chuť džusu. Džusy z přímého lisování se získávají lisováním čerstvého ovoce a okamžitým stáčením vylisované šťávy. Džus se poté pasterizuje krátkým šetrným zahřátím, které zajistí mikrobiologickou nezávadnost džusu. Pasterizovaný džus se nemusí skladovat až do chvíle otevření v ledničce. Rozdíl mezi džusem z koncentrátu a džusem z přímého lisování je patrný na první doušek - ochutnejte!
Co to je demeter?
Biodynamické zemědělství dodržuje veškeré požadavky ekologického zemědělství a výrobky nesoucí demeter certifikát jsou zároveň bio certifikované. Biodynamické zemědělství je však v některých ohledech přísnější a zemědělci můsí dodržovat řadu postupů navíc oproti ekologickému zemědělství. Prioritou je přirozené zvyšování úrodnosti půdy například pomocí přírodních přípravků a rotace plodin. Farma je vnímána jako celek, kde každá činnost ovlivňuje další činnosti. Biodynamický zemědělec vnímá přírodu a hospodaří v souladu s prostředím a ne proti němu. Biodynamicky vypěstované výrobky nesou chráněné označení demeter a jsou certifikovány a kontrolovány stejně jako biovýrobky.
Země původu: Německo
Složení: lisovaná šťáva z demeter jablek
Výživové hodnocení na 100g:
Energie 215 kJ / 51 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,02 g
Sacharidy 11,5 g
z toho cukry 11 g
Vláknina 0,2 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl 0,005 g
Jablečný mošt 100%. Není vyrobeno z koncentrátu. Pasterováno. Podíl ovocné složky 100 %. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 5 dnů.
Parametry
Výrobce | Beutelsbacher |
Příchuť | jablko |
Objem | 0.7 l |