Sušený kaviár z cípala hlavatého.Ceněná delikatesa s intenzivní chutí, považovaná za „kaviár Středomoří“.Bottarga se zpracovává tradičními metodami: ryba se vyjme z vaječného vaku, který se poté nasolí, usuší, lisuje a naloží.Bottarga z marlínu je skutečnou hvězdou stolu, ideální ke strouhání na těstoviny, což jí dodává jedinečnou a nenapodobitelnou chuť,nebo na opečený chléb. Složení:Sušené jikry z cípala hlavatého,sůl. Společnost Blue Marlin vyrábí své produkty kombinací starobylé tradice s nejmodernější... Celý popis

Koupit za 685 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Sušený kaviár z cípala hlavatého.Ceněná delikatesa s intenzivní chutí, považovaná za „kaviár Středomoří“.Bottarga se zpracovává tradičními metodami: ryba se vyjme z vaječného vaku, který se poté nasolí, usuší, lisuje a naloží.Bottarga z marlínu je skutečnou hvězdou stolu, ideální ke strouhání na těstoviny, což jí dodává jedinečnou a nenapodobitelnou chuť,nebo na opečený chléb.
Složení:Sušené jikry z cípala hlavatého,sůl.
Společnost Blue Marlin vyrábí své produkty kombinací starobylé tradice s nejmodernější technologií, moudrostí našich předků a moderními nástroji. Tento důsledně řemeslný proces zachovává potěšení a tajemství delikatesy se starodávnou chutí a zároveň využívá internet k šíření povědomí o bottarze po celém světě. Cílem je povzbudit chuť australských, amerických, britských, arabských a německých gurmánů jejich bottargou z kopců. O tom není pochyb: odolat té lehce slané chuti připomínající pláže, křišťálově čistou vodu a slunce, i když je venku zima a dovolená je jen vzpomínkou, není snadný úkol... právě naopak. Ale stačí jedna ochutnávka, aby polechtala fantazii i těch nejnáročnějších jazýčků a zamilovala se do jediné speciality, která se může rovnat nejcennějším kaviárům: bottargy.
DODÁVÁME V TERMOOBALU S CHLADÍCÍ SLOŽKOU.
UVEDENÁ CENA JE ZA 100G,POKUD BUDE CENA ZA KUS NIŽŠŠÍ VRACÍME PENÍZE.
Hmotnost:100g
Zobrazit více