NÁVOD NA PŘÍPRAVU ZMRZLINOVÝCH SMĚSÍ MIXAR®EXTRA a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do... Celý popis

Koupit za 699 Kč

Popis

NÁVOD NA PŘÍPRAVU ZMRZLINOVÝCH SMĚSÍ MIXAR®EXTRA
a) studenou cestou bez pasterace

1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček.

Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C.

b) teplou cestou s pasterací

Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a  tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs.

Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu.

Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1:4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody)

Všechny zmrzlinové směsi Boheilk jsou bezlepkové. 

SLOŽENÍ NA 100 G

Energie
2112 kJ / 504 kcal

Tuky
24 g

z toho nasycené mastné kys.
16 g

Sacharidy
55 g

z toho cukry
54 g

Bílkoviny
17 g

Vláknina
0 g

Sůl
0,54 g

 Zmrzlinová směs Bohemilk, Smetanový základ 1kg - prošlá expirace, výrazná sleva, do vyprodání zásob !
Zobrazit více

Parametry

Příchuť smetanový základ