Chuť léta a domova, česká vanilková zmrzlina z Opočna. Návod na přípravu zmrzlinových směsí MIXAR®EXTRA a) studenou cestou bez pasterace 1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit... Celý popis
Koupit za 741 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Chuť léta a domova, česká vanilková zmrzlina z Opočna.
Návod na přípravu zmrzlinových směsí MIXAR®EXTRA
a) studenou cestou bez pasterace
1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček.
Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C.
b) teplou cestou s pasterací
Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs.
Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu.
Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1:4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody)
Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
Návod na přípravu zmrzlinových směsí MIXAR®EXTRA
a) studenou cestou bez pasterace
1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme v mixéru ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 minut odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a v nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček.
Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C.
b) teplou cestou s pasterací
Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs.
Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 minut po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou, nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu.
Pro výrobu shaku doporučujeme poměr 1:4 (1 díl Mixaru®Extra a 4 díly vody)
Všechny zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.
Parametry
Značka | Bohemilk |
Příchuť | vanilkové |