Přírodní, vysoce kvalitní dřevěné štěpky, kombinace olšového a bukového dřeva v poměru 70:30 je ideální pro uzení a grilování vepřového masa Díky jejich vhodnému dávkování bude proces přípravy pokrmu proveden profesionálně a hotové pokrmy získají odpovídající vůni, chuť i vzhled. Přednosti těchto štěpků ocení každý milovník lahodných uzenin a grilovaných pokrmů - najdou uplatnění v malých i velkých udírnách, také v setu s generátorem kouře. Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapálení štěpky a... Celý popis

Koupit za 65 Kč

Popis

Přírodní, vysoce kvalitní dřevěné štěpky, kombinace olšového a bukového dřeva v poměru 70:30 je ideální pro uzení
a grilování vepřového masa Díky jejich vhodnému dávkování bude proces přípravy pokrmu proveden profesionálně
a hotové pokrmy získají odpovídající vůni, chuť i vzhled. Přednosti těchto štěpků ocení každý milovník
lahodných uzenin a grilovaných pokrmů - najdou uplatnění v malých i velkých udírnách, také v setu s generátorem
kouře. Optimální obsah vody zajišťuje snadné zapálení štěpky a efektivní tvorbu kouře.

Tříděná štěpka z 70% olšového a 30% bukového dřeva - určené pro použití při uzení a grilování vepřového
masa.

 

100% přírodní olšové a bukové dřevo z ekologicky čistých oblastí

- Dřevěné štěpky jsou bez impregnačních a konzervačních látek a neobsahují prašné frakce.

- Umožňují vám dosáhnout profesionálních výsledků v procesu uzení a grilování.

- Poskytují vynikající vůni, chuť a vzhled připravovaného vepřového masa - šunky, steaky, vepřová krkovice,
žebra atd.

- Vyznačují se optimálním obsahem vody – pod 11 %.

- Bezpečný, čistý, pečlivě připravený - vysoce kvalitní produkt, který splní očekávání těch nejnáročnějších
milovníků uzenin a grilovaných pokrmů.

Třída 8 (střední frakce) - dřevní štěpka je díky své velikosti 6-8 mm vhodná pro velké i malé udírny.

Množství štěpky v balení (450 g) vystačí na několik hodin uzení (v závislosti na použitém zařízení) -
bez obav, že dojdou při přípravě vašich oblíbených pokrmů.

Jak štěpku používat:

Grilování: Kolem žhnoucího dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných třísek – nepokládejte
je přímo na oheň, protože se okamžitě rozhoří. Pro co nejhospodárnější využití dřevní štěpky je možné
je mírně navlhčit vodou, což usnadní tvorbu většího množství kouře. Zakryjte gril víkem ihned po umístění
jídla na gril. Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu připravovaného masa).

Uzení: Podle typu udírny, kterou máte, umístěte štěpky do generátoru kouře nebo do samotné udírny - na
místo k tomu určené, případně do topeniště - kolem žhnoucího dřeva.

Dřevní štěpka ideální pro použití v generátoru kouře. Použití takového generátoru kouře zajišťuje nejprofesionálnější
výsledky - produkty s vynikající chutí, vůní a barvou.

Upozornění: Udírna a gril by měly být obsluhovány pouze dospělými osobami při dodržení pravidel požární
bezpečnosti a po přečtení návodu k obsluze daného zařízení a doporučení ohledně použití dřevní štěpky.
Při zapalování dřevěných štěpků a jejich přidávání za provozu grilu, udírny nebo generátoru kouře buďte
opatrní, abyste předešli možnému popálení. Ujistěte se, že děti a domácí zvířata nemají přístup k vyhřívaným
zařízením.

Dřevěné štěpky by měly být skladovány na suchém a chladném místě.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Browin
Druh paliva štěpky
Hmotnost 0.45 kg