Profesionální mandolína na zeleninu - CHIBA Japan Quirélois Určitě jste již přemýšleli, jak se připravuje zelenina a ovoce, které zdobí pokrmy v japonských a asijských restauracích. Tajemství spočívá v tomto profesionálním ručním kráječi. Každou zeleninu, ovoce, nebo zelí nakrájíte na mandolíně během několika minut. Jednoduchým pootočením kolečka získáte sílu krájených potravin od 0,5 mm do 3 mm. Lze krájet potraviny až do šířky 67 mm. S touto mandolínou uděláte jak plátky, tak i nudličky ve dvou... Celý popis
Koupit za 1 089 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Profesionální mandolína na zeleninu - CHIBA Japan Quirélois
Určitě jste již přemýšleli, jak se připravuje zelenina a ovoce, které zdobí pokrmy v japonských a asijských restauracích. Tajemství spočívá v tomto profesionálním ručním kráječi. Každou zeleninu, ovoce, nebo zelí nakrájíte na mandolíně během několika minut. Jednoduchým pootočením kolečka získáte sílu krájených potravin od 0,5 mm do 3 mm. Lze krájet potraviny až do šířky 67 mm. S touto mandolínou uděláte jak plátky, tak i nudličky ve dvou různých šířkách 1 mm a 2,5 mm.
#ShowMore#
Quirélois je profesionální japonská mandolína vyvinutá společností Chiba Kogyosho, známou výrobou stolních průmyslových kráječů pro restaurace a hotely. Tento nástroj umožňuje rychlé a přesné krájení ovoce a zeleniny na rovnoměrné plátky či nudličky, což je ideální pro přípravu pokrmů vyžadujících precizní řez, jako je sashimi nebo tempura.
Mandolína Quirélois nabízí nastavitelnou tloušťku řezu od 0,5 mm do 3 mm a je dodávána se dvěmi čepelemi, včetně rovné a hřebenových čepelí o šířkách 1,0 mm a 2,5 mm. Díky ergonomickému designu a snadné manipulaci je vhodná jak pro profesionální kuchaře, tak pro nadšené amatéry. Navíc je k dispozici v několika barevných variantách, jako je magenta, písková béžová a černá, což umožňuje výběr dle osobního vkusu.
Název "Quirélois" je slovní hříčkou odvozenou z japonského výrazu "切れるわぁ" (kireru wa), což volně přeloženo znamená "To řeže!" nebo "To je ostré!". Tento název odráží vysokou kvalitu a ostrost čepele, kterou mandolína poskytuje.
Přečtěte si návod a bezpečnostní upozornění!
Rozměry mandolíny:
Šířka pracovní plochy:
až 67 mm
Délka pracovní plochy:
280 mm
Celkové rozměry:
28x90x315 mm
Hmotnost:
260 g
- Vyrobeno z vysoce odolné japonské nerezové oceli.
- 2x vyměnitelný hřebenový nástavec pro šířku nudlí 1 mm a 2,5 mm.
- Součástí je ochranný držák na kluzké potraviny.
- Vyrobeno v Japonsku.
Potřebujete poradit?
Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.
Určitě jste již přemýšleli, jak se připravuje zelenina a ovoce, které zdobí pokrmy v japonských a asijských restauracích. Tajemství spočívá v tomto profesionálním ručním kráječi. Každou zeleninu, ovoce, nebo zelí nakrájíte na mandolíně během několika minut. Jednoduchým pootočením kolečka získáte sílu krájených potravin od 0,5 mm do 3 mm. Lze krájet potraviny až do šířky 67 mm. S touto mandolínou uděláte jak plátky, tak i nudličky ve dvou různých šířkách 1 mm a 2,5 mm.
#ShowMore#
Quirélois je profesionální japonská mandolína vyvinutá společností Chiba Kogyosho, známou výrobou stolních průmyslových kráječů pro restaurace a hotely. Tento nástroj umožňuje rychlé a přesné krájení ovoce a zeleniny na rovnoměrné plátky či nudličky, což je ideální pro přípravu pokrmů vyžadujících precizní řez, jako je sashimi nebo tempura.
Mandolína Quirélois nabízí nastavitelnou tloušťku řezu od 0,5 mm do 3 mm a je dodávána se dvěmi čepelemi, včetně rovné a hřebenových čepelí o šířkách 1,0 mm a 2,5 mm. Díky ergonomickému designu a snadné manipulaci je vhodná jak pro profesionální kuchaře, tak pro nadšené amatéry. Navíc je k dispozici v několika barevných variantách, jako je magenta, písková béžová a černá, což umožňuje výběr dle osobního vkusu.
Název "Quirélois" je slovní hříčkou odvozenou z japonského výrazu "切れるわぁ" (kireru wa), což volně přeloženo znamená "To řeže!" nebo "To je ostré!". Tento název odráží vysokou kvalitu a ostrost čepele, kterou mandolína poskytuje.
Přečtěte si návod a bezpečnostní upozornění!
Rozměry mandolíny:
Šířka pracovní plochy:
až 67 mm
Délka pracovní plochy:
280 mm
Celkové rozměry:
28x90x315 mm
Hmotnost:
260 g
- Vyrobeno z vysoce odolné japonské nerezové oceli.
- 2x vyměnitelný hřebenový nástavec pro šířku nudlí 1 mm a 2,5 mm.
- Součástí je ochranný držák na kluzké potraviny.
- Vyrobeno v Japonsku.
Potřebujete poradit?
Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!
Dellinger záruka
Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.