Courvoisier VS, nejmladší výraz vytvořený světoznámým koňakovým domem, dokonale spojuje klasiku s modernou. Tento VS obsahuje směs jemného květinového crus z oblasti Fins Bois s vyváženou rukou robustního Petite Champagne. Všechny zrají od tří do sedmi let v dubu Limousin, který konečnému produktu propůjčuje jemné třísloviny. Značka si udržuje úzké vztahy s více než 800 pěstiteli révy ze 4 hlavních vinařských oblastí regionu Cognac — Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies a Fins Bois, od... Celý popis
Koupit za 740 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Courvoisier VS 0,7l 40% (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
799 Kč
Koupit za 799 Kč

Courvoisier VS 0,7l 40% (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
919 Kč
Koupit za 919 Kč

Courvoisier VS 40% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
49 Kč
Skladem
969 Kč
Koupit za 969 Kč

Courvoisier VS 40 % 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
935 Kč
Koupit za 935 Kč

Courvoisier VS 40% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
49 Kč
Skladem
929 Kč
Koupit za 929 Kč
Popis
Courvoisier VS, nejmladší výraz vytvořený světoznámým koňakovým domem, dokonale spojuje klasiku s modernou. Tento VS obsahuje směs jemného květinového crus z oblasti Fins Bois s vyváženou rukou robustního Petite Champagne. Všechny zrají od tří do sedmi let v dubu Limousin, který konečnému produktu propůjčuje jemné třísloviny.
Značka si udržuje úzké vztahy s více než 800 pěstiteli révy ze 4 hlavních vinařských oblastí regionu Cognac — Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies a Fins Bois, od nichž bere jen ty nejlepší hrozny. Pro nejkvalitnější výsledek Courvoisier destiluje v tradičních měděných kotlích alambik o objemu 25 hektolitrů hned od první fáze. Jako jedna z mála koňakových palíren destilují „na kalech”, což je specifická a složitější technika, která vyžaduje uchovávání zbytků kvasinek. Zrání Směs několika crus ve věku od tří do sedmi let, složená převážně z Fins Bois vybalancovaných Petite Champagne. Cenné eaux-de-vie se staří v ručně vyráběných sudech z osobně vybíraných 200 let starých dubů z konkrétních lesů. Dubové dřevo je po rozřezání sušeno přirozeným způsobem po dobu tří let. Jakmile sudy bednáři dokončí, naplní se eaux-de-vie a začne proces stárnutí. Veškerý koňak musí stárnout minimálně dva a půl roku. Příběh Napoleon dával příděl koňaku Courvoisier svým dělostřeleckým jednotkám, aby během probíhajících napoleonských válek pozvedl jejich morálku. Říkával jim: „Když jste na pochodu, dám vašim silám, co nejvíce to je možné, víno večer a koňak po ránu.” Když pak odjížděl Napoleon do exilu na ostrov Sv. Heleny, bral si jen to nejnutnější.
Značka si udržuje úzké vztahy s více než 800 pěstiteli révy ze 4 hlavních vinařských oblastí regionu Cognac — Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies a Fins Bois, od nichž bere jen ty nejlepší hrozny. Pro nejkvalitnější výsledek Courvoisier destiluje v tradičních měděných kotlích alambik o objemu 25 hektolitrů hned od první fáze. Jako jedna z mála koňakových palíren destilují „na kalech”, což je specifická a složitější technika, která vyžaduje uchovávání zbytků kvasinek. Zrání Směs několika crus ve věku od tří do sedmi let, složená převážně z Fins Bois vybalancovaných Petite Champagne. Cenné eaux-de-vie se staří v ručně vyráběných sudech z osobně vybíraných 200 let starých dubů z konkrétních lesů. Dubové dřevo je po rozřezání sušeno přirozeným způsobem po dobu tří let. Jakmile sudy bednáři dokončí, naplní se eaux-de-vie a začne proces stárnutí. Veškerý koňak musí stárnout minimálně dva a půl roku. Příběh Napoleon dával příděl koňaku Courvoisier svým dělostřeleckým jednotkám, aby během probíhajících napoleonských válek pozvedl jejich morálku. Říkával jim: „Když jste na pochodu, dám vašim silám, co nejvíce to je možné, víno večer a koňak po ránu.” Když pak odjížděl Napoleon do exilu na ostrov Sv. Heleny, bral si jen to nejnutnější.
Parametry
Výrobce | Courvoisier |
Značka | Courvoisier |
Objem | 0.7 l |
Druh balení | holá láhev |