Gutini - Špenátové těstoviny bezlepkové, bez kukuřičné mouky, 250 g Bezlepkové těstoviny jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus. Mohou se využívat jako hlavní jídlo, příloha k masu či zelenině, nebo na přípravu různých těstovinových variací. Vybírat lze z různých tvarů, mají výbornou chuť i vůni. Návod k přípravě Těstoviny vložíme do vroucí vody (na 100 g těstovin 1 litr vody), za občasného míchání vaříme... Celý popis
Koupit za 67 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Gutini - Špenátové těstoviny bezlepkové, bez kukuřičné mouky, 250 g
Bezlepkové těstoviny jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus. Mohou se využívat jako hlavní jídlo, příloha k masu či zelenině, nebo na přípravu různých těstovinových variací. Vybírat lze z různých tvarů, mají výbornou chuť i vůni.
Návod k přípravě
Těstoviny vložíme do vroucí vody (na 100 g těstovin 1 litr vody), za občasného míchání vaříme 4 min. a 4 min. necháme dojít.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1500 Kj / 354 kcal Sacharidy 84,9 g - z toho cukry 0,3 g Bílkoviny 1,8 g Tuky 0,4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g Sůl 0,03 g
Složení
Bramborový a kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob, rýžová mouka, špenát pudr 3%, mono a diglyceridy mastných kyselin. Neobsahuje alergeny.
Potraviny vhodné pro osoby se speciálními výživovými potřebami, jako jsou diabetici, osoby s nesnášenlivostí lepku, ale jsou vhodná i pro vegetariány a vegany. Těstoviny jsou vhodné pro dietní režim.
Fáze výroby
1) Hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty.
2) Vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách.
3) Sušení: technologie pomalého sušení při nízkých teplotách pro zachování maxima výživových hodnot.
Obsah balení
250 g
Bezlepkové těstoviny jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus. Mohou se využívat jako hlavní jídlo, příloha k masu či zelenině, nebo na přípravu různých těstovinových variací. Vybírat lze z různých tvarů, mají výbornou chuť i vůni.
Návod k přípravě
Těstoviny vložíme do vroucí vody (na 100 g těstovin 1 litr vody), za občasného míchání vaříme 4 min. a 4 min. necháme dojít.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1500 Kj / 354 kcal Sacharidy 84,9 g - z toho cukry 0,3 g Bílkoviny 1,8 g Tuky 0,4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g Sůl 0,03 g
Složení
Bramborový a kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob, rýžová mouka, špenát pudr 3%, mono a diglyceridy mastných kyselin. Neobsahuje alergeny.
Potraviny vhodné pro osoby se speciálními výživovými potřebami, jako jsou diabetici, osoby s nesnášenlivostí lepku, ale jsou vhodná i pro vegetariány a vegany. Těstoviny jsou vhodné pro dietní režim.
Fáze výroby
1) Hnětení: oproti klasickým těstovinám měníme termodynamické podmínky zvýšením tlaku a teploty.
2) Vytlačování: speciální mechanika v podobě vytlačovacího šneku, která umožňuje pracovat s vyšším tlakem a teplotou bez přidané páry, želatinuje škrob přirozeně obsažený v bezlepkových moukách.
3) Sušení: technologie pomalého sušení při nízkých teplotách pro zachování maxima výživových hodnot.
Obsah balení
250 g
Parametry
| Výrobce | Gutini |
| Bezlepkové | ano |