Jedná se o vystavené, plně funkční zboží včetně záruky. Nůž je bez originální krabičky. Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme... Celý popis
Koupit za 904 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
95 %
Kuchyňský nůž Samura BAMBOO Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNBSN)
Doprava:
59 Kč
Skladem
904 Kč
Koupit za 904 Kč
96 %
Samura BAMBOO Šéfkuchařský nůž 20 cm (SBA-0085)
Doprava:
zdarma
899 Kč
Koupit za 899 Kč
94 %
Samura BAMBOO Šéfkuchařský nůž 20 cm
Doprava:
zdarma
Skladem
899 Kč
Koupit za 899 Kč
92 %
Samura BAMBOO šéfkuchařský nůž 20 cm
Doprava:
145 Kč
Skladem
899 Kč
Koupit za 899 Kč
98 %
Samura BAMBOO Šéfkuchařský nůž 20 cm (SBA-0085)
Doprava:
zdarma
Skladem
899 Kč
Koupit za 899 Kč
Popis
Jedná se o vystavené, plně funkční zboží včetně záruky. Nůž je bez originální krabičky.
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Profesionální šéfkuchařský nůž o délce 20 cm je multifunkční a dokáže se zhostit mnoha kuchyňských úkolů. Ne náhodou patří do nepostradatelné trojice kuchyňských nožů každého kuchaře. Díky své široké a masivní čepeli jež se zužuje u špičky, je tento nůž ideální pro manipulaci a vysoce výkonný při krájení a sekání. Čepel je vyrobena z jednovrstvé oceli o tvrdosti 59 HRC, je chemicky neutrální a odolná vůči korozi.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 32 cm
Délka čepele: 20 cm
Hmotnost: 113g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských nožů.
Péče o kuchyňské nože
Správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
5 zásad pro správnou péči nožů
Broušení a leštění nožů. Účel a důležitost.
Vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. Navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.
Důležitost broušení a leštění nožů.
Jak na broušení nožů snadno a rychle.
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Profesionální šéfkuchařský nůž o délce 20 cm je multifunkční a dokáže se zhostit mnoha kuchyňských úkolů. Ne náhodou patří do nepostradatelné trojice kuchyňských nožů každého kuchaře. Díky své široké a masivní čepeli jež se zužuje u špičky, je tento nůž ideální pro manipulaci a vysoce výkonný při krájení a sekání. Čepel je vyrobena z jednovrstvé oceli o tvrdosti 59 HRC, je chemicky neutrální a odolná vůči korozi.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 32 cm
Délka čepele: 20 cm
Hmotnost: 113g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských nožů.
Péče o kuchyňské nože
Správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
5 zásad pro správnou péči nožů
Broušení a leštění nožů. Účel a důležitost.
Vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. Navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.
Důležitost broušení a leštění nožů.
Jak na broušení nožů snadno a rychle.
Parametry
| Výrobce | Samura |
| Materiál čepele | japonská ocel AUS-8 |
| Barva | stříbrná |
| Materiál rukojeti | ocel |
| Typ nože | kuchařské |
| Délka ostří | 20 cm |
| Profesionální | ano |