Plno rybízu, žádný bílý cukr Tohle je jasné léto u babičky. Náš džem z červeného rybízu vás vezme zpátky do dětství, kdy jste u keře obsypaného červenými bobulkami sbírali do kapes i do pusy. Tak akorát sladké, trošku kyselé. Rybízový džem vyrábíme ručně, bez umělých aromat a dochucovadel. A to vůbec nejlepší? Neobsahuje žádný bílý cukr! Tak zavřete oči, ochutnejte a užívejte! Dobré a zdravé existuje! rybízový džem bez umělého cukru žádné konzervanty ani barviva džem je vyráběn ručně a v té... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Koldokol Bioláda rybíz BIO 230 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
96 %
Koldokol Bioláda Rybíz 230g BIO
Doprava:
66 Kč
Skladem
112 Kč
Koupit za 112 Kč
100 %
Koldokol Bioláda rybíz 230g BIO
Doprava:
59 Kč
109 Kč
Koupit za 109 Kč
81 %
Koldokol Bioláda rybíz 230g bio
Doprava:
59 Kč
Skladem
105 Kč
Koupit za 105 Kč
100 %
Koldokol Bioláda rybíz 230g BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
103 Kč
Koupit za 103 Kč
Popis
Plno rybízu, žádný bílý cukr
Tohle je jasné léto u babičky. Náš džem z červeného rybízu vás vezme zpátky do dětství, kdy jste u keře obsypaného červenými bobulkami sbírali do kapes i do pusy. Tak akorát sladké, trošku kyselé.
Rybízový džem vyrábíme ručně, bez umělých aromat a dochucovadel. A to vůbec nejlepší? Neobsahuje žádný bílý cukr!
Tak zavřete oči, ochutnejte a užívejte!
Dobré a zdravé existuje! rybízový džem bez umělého cukru žádné konzervanty ani barviva džem je vyráběn ručně a v té nejvyšší BIO kvalitě Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?
Rybízový džem je naprosto geniální na koláčích a buchtách s tvarohem. My ho milujeme i v ovocných knedlících (a ano, zase s tím tvarohem!). Nebo na čerstvém chlebu s máslem. A co teprve na teplých lívancích po ránu? Tahle marmeláda s rybízem je prostě záruka všeho dobrého. Tak hurá na ni!
Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dní
V každé sklenici: 98 g ovoce a 40 g přírodních sladidel
Složení: jablečný koncentrát*, červený rybíz* (25 %), voda, citrus, pektin, agar
*produkt ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 702,2kJ (167,7kcal); Tuky: 0,3g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0g; Sacharidy: 40g z toho cukry 34,7g; Bílkoviny: < 0,7g; Sůl: 0g
Výrobce: KOLDOKOL s.r.o., Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Tohle je jasné léto u babičky. Náš džem z červeného rybízu vás vezme zpátky do dětství, kdy jste u keře obsypaného červenými bobulkami sbírali do kapes i do pusy. Tak akorát sladké, trošku kyselé.
Rybízový džem vyrábíme ručně, bez umělých aromat a dochucovadel. A to vůbec nejlepší? Neobsahuje žádný bílý cukr!
Tak zavřete oči, ochutnejte a užívejte!
Dobré a zdravé existuje! rybízový džem bez umělého cukru žádné konzervanty ani barviva džem je vyráběn ručně a v té nejvyšší BIO kvalitě Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?
Rybízový džem je naprosto geniální na koláčích a buchtách s tvarohem. My ho milujeme i v ovocných knedlících (a ano, zase s tím tvarohem!). Nebo na čerstvém chlebu s máslem. A co teprve na teplých lívancích po ránu? Tahle marmeláda s rybízem je prostě záruka všeho dobrého. Tak hurá na ni!
Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dní
V každé sklenici: 98 g ovoce a 40 g přírodních sladidel
Složení: jablečný koncentrát*, červený rybíz* (25 %), voda, citrus, pektin, agar
*produkt ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: Energetická hodnota: 702,2kJ (167,7kcal); Tuky: 0,3g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0g; Sacharidy: 40g z toho cukry 34,7g; Bílkoviny: < 0,7g; Sůl: 0g
Výrobce: KOLDOKOL s.r.o., Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Parametry
| Výrobce | Koldokol |
| Hmotnost | 230 g |
| Ovoce | rybízové |
| Bio | ano |