Hradecké delikatesy Pesto bazalka s mandlemi a piniemi 100g Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v rozdrcení a tření bazalkových listů v mramorovém hmoždíři dřevěnou paličkou. Bazalka patří mezi nejoblíbenější bylinky středomořské kuchyně. Charakterizuje ji velmi aromatická, peprně nasládlá vůně. Pro svou výraznou chuť si získala oblibu i v naší kuchyni. Tradičně... Celý popis
Koupit za 97 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Hradecké delikatesy Pesto bazalka s mandlemi a piniemi 100g
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v rozdrcení a tření bazalkových listů v mramorovém hmoždíři dřevěnou paličkou.
Bazalka patří mezi nejoblíbenější bylinky středomořské kuchyně. Charakterizuje ji velmi aromatická, peprně nasládlá vůně. Pro svou výraznou chuť si získala oblibu i v naší kuchyni.
Tradičně se bazalkové pesto používá na ochucení těstovin v kombinaci se strouhaným sýrem typu parmezán, nebo k ochucení polévek, případně k masu. Taktéž je výborné i na topinky, jednohubky, bruschetty, tousty jako pomazánka.
Ručně a šetrně vyráběné pesto z bazalky v Čechách z české bazalky, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.
- Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody
- Složení: bazalka min. 29%, olivový olej, slunečnicový olej, mandle min. 12%, pinie min. 6% , umeocet, citronová 100% šťáva.
- Návod na použití: Tradičně se bazalkové pesto používá na ochucení těstovin v kombinaci se strouhaným sýrem typu parmezán, nebo k ochucení polévek, případně k masu. Taktéž je výborné i na topinky, jednohubky, bruschetty, tousty jako pomazánka.
- Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní.
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)2103/503Bílkoviny (g)4,3Tuky (g)54Z toho nasycené mastné k. (g)6,7Sacharidy (g)2,6Z toho cukry (g)0,8Vláknina (g)2,3Sůl (g)-
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v rozdrcení a tření bazalkových listů v mramorovém hmoždíři dřevěnou paličkou.
Bazalka patří mezi nejoblíbenější bylinky středomořské kuchyně. Charakterizuje ji velmi aromatická, peprně nasládlá vůně. Pro svou výraznou chuť si získala oblibu i v naší kuchyni.
Tradičně se bazalkové pesto používá na ochucení těstovin v kombinaci se strouhaným sýrem typu parmezán, nebo k ochucení polévek, případně k masu. Taktéž je výborné i na topinky, jednohubky, bruschetty, tousty jako pomazánka.
Ručně a šetrně vyráběné pesto z bazalky v Čechách z české bazalky, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku a GMO.
- Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody
- Složení: bazalka min. 29%, olivový olej, slunečnicový olej, mandle min. 12%, pinie min. 6% , umeocet, citronová 100% šťáva.
- Návod na použití: Tradičně se bazalkové pesto používá na ochucení těstovin v kombinaci se strouhaným sýrem typu parmezán, nebo k ochucení polévek, případně k masu. Taktéž je výborné i na topinky, jednohubky, bruschetty, tousty jako pomazánka.
- Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Po otevření zkonzumujte do 14 dní.
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)2103/503Bílkoviny (g)4,3Tuky (g)54Z toho nasycené mastné k. (g)6,7Sacharidy (g)2,6Z toho cukry (g)0,8Vláknina (g)2,3Sůl (g)-
Parametry
| Výrobce | Hradecké Delikatesy |