Z pohledu českého kuchaře ji můžeme označit za sestru sójové omáčky, která pokrmům dodává neotřelou vůni a zejména pro české jazýčky je lahodné a neokoukané chuti. Rybí omáčka se připravuje fermentizací naložených ančoviček nebo sardelek v soli. Vše se nakládá do dřevěných sudů a vystaví slunci. Konečná tekutina má zlatavou barvu a jedinečnou vůni. Rybí omáčka se používá při tepelné úpravě masa, to-fu, či jako dochucovadlo nebo náhražka soli, neboť rybí omáčka obsahuje velké množství soli. Rybí... Celý popis
Koupit za 104 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Chin-Su rybí omáčka 500ml (NUOC MAM)
Doprava:
89 Kč
Skladem
104 Kč
Koupit za 104 Kč
Popis
Z pohledu českého kuchaře ji můžeme označit za sestru sójové omáčky, která pokrmům dodává neotřelou vůni a zejména pro české jazýčky je lahodné a neokoukané chuti.
Rybí omáčka se připravuje fermentizací naložených ančoviček nebo sardelek v soli. Vše se nakládá do dřevěných sudů a vystaví slunci. Konečná tekutina má zlatavou barvu a jedinečnou vůni. Rybí omáčka se používá při tepelné úpravě masa, to-fu, či jako dochucovadlo nebo náhražka soli, neboť rybí omáčka obsahuje velké množství soli.
Rybí omáčka je jednou ze základních surovin v asijské kuchyni. Rybí omáčka je vyrobena z fermentovaných ančoviček. Kromě osolení pokrmu dává jídlu ještě určitou komplexnější chuť.
Tento produkt obsahuje alergeny 1-14. Pokud Vás zajímá, které alergeny obsahuje pravděpodobně ve skutečnosti - kontaktujte nás prosím
Výživové údaje ve 100 ml výrobku:
Energetická hodnota: 221 kJ/53 kcal
Tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 7 g, z toho cukry 5,8 g
Bílkoviny 6,25 g
Sůl 22,5 g
Země původu: Vietnam
Rybí omáčka se připravuje fermentizací naložených ančoviček nebo sardelek v soli. Vše se nakládá do dřevěných sudů a vystaví slunci. Konečná tekutina má zlatavou barvu a jedinečnou vůni. Rybí omáčka se používá při tepelné úpravě masa, to-fu, či jako dochucovadlo nebo náhražka soli, neboť rybí omáčka obsahuje velké množství soli.
Rybí omáčka je jednou ze základních surovin v asijské kuchyni. Rybí omáčka je vyrobena z fermentovaných ančoviček. Kromě osolení pokrmu dává jídlu ještě určitou komplexnější chuť.
Tento produkt obsahuje alergeny 1-14. Pokud Vás zajímá, které alergeny obsahuje pravděpodobně ve skutečnosti - kontaktujte nás prosím
Výživové údaje ve 100 ml výrobku:
Energetická hodnota: 221 kJ/53 kcal
Tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 7 g, z toho cukry 5,8 g
Bílkoviny 6,25 g
Sůl 22,5 g
Země původu: Vietnam
Parametry
Výrobce | Chin-su |
Druh | rybí |