Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tradiční italská pizza z kamenné pece s mozzarellou a špenátem. Díky dlouhému, šetrnému procesu zpracování těsta - až 24 hodin a předpečení v kamenné peci je základ obzvláště nadýchaný a křupavý. Pizzu Alnatura Spinat lze podle potřeby doplnit dalšími přísadami, jako je feta nebo losos. Všechny suroviny pocházejí z ekologického zemědělství. BIO kvalita s mozzarellou a špenátem pečená v kamenné peci nadýchaný, křupavý základ díky dlouhému a šetrnému... Celý popis
Koupit za 105 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tradiční italská pizza z kamenné pece s mozzarellou a špenátem. Díky dlouhému, šetrnému procesu zpracování těsta - až 24 hodin a předpečení v kamenné peci je základ obzvláště nadýchaný a křupavý. Pizzu Alnatura Spinat lze podle potřeby doplnit dalšími přísadami, jako je feta nebo losos. Všechny suroviny pocházejí z ekologického zemědělství.
BIO kvalita
s mozzarellou a špenátem
pečená v kamenné peci
nadýchaný, křupavý základ díky dlouhému a šetrnému zpracování těsta
tradiční italská specialita, vegetariánská
Doporučení k přípravě
Předehřejte troubu. Vyjměte pizzu z fólie a položte ji na plech nebo mřížku na středním roštu. V případě potřeby vyložte pergamenovým papírem. Protože se každá trouba zahřívá jinak, může se doba přípravy lišit. Když je sýr rozpuštěný až lehce zhnědlý a okraje křupavé, pizza je připravena k podávání. Pizza se peče nejlépe s horním i spodním ohřevem. Doporučeno: horní/spodní ohřev: 200 °C; cirkulující vzduch: 180 °C; Plyn: stupeň 4-5; Doba pečení: 9-13 minut.
O výrobci
Německá společnost Alnatura působí v oblasti distribuce potravin s důrazem na udržitelnost a ekologii od roku 1984. Sídlem se nachází v německém Darmstadtu a zakladatelem je Götz Rehn, který stojí v čele společnosti dodnes.
V roce 2003 proběhlo zahájení prodeje BIO produktů Alnatura v prodejnách Dohle. Mnoho produktů Alnatura nese pečeť ekologického sdružení, jako je Bioland, Demeter nebo Naturland. Tato trojice je pomyslným strážcem a garantem ekologického zemědělství.
Klíčové vlastnosti BIO řady Alnatura
100% organické ingredience
přísady podle směrnic Bioland , Demeter a Naturland
méně je často více: zejména pro sůl a cukr - mnoho produktů Alnatura má záměrně snížený obsah cukru
vývoj produktů s externími odborníky
co nejkratší seznamy ingrediencí - vyhnutí se přísadám kdekoli je to možné
do sklenice, sáčku jde jen to, co je opravdu nutné
Udržitelnost je nezbytnou součástí firemní kultury a filozofie Alnatura. Jedná se o nejdůležitější pilíř, který je postaven z respektu a úcty k životnímu prostředí. Chápání udržitelnosti společnost zobrazuje jako lemniscate = znamení nekonečna, protože všechno je propojeno a má na sebe vliv.
Alnatura se řídí heslem “smysluplné pro lidi i planetu”. Rozmanitá příroda a udržitelné zemědělství jsou základem veškerého života. Na pozadí klimatických změn a milionů ohrožených druhů zvířat a rostlin je tato vize pro ekosystém důležitější než kdy dříve.
A právě proto je klíčové, aby místo čistě ekonomických zájmů byli do středu našich myšlenek a činů postavený člověk a udržitelná společnost.
BIO kvalita
s mozzarellou a špenátem
pečená v kamenné peci
nadýchaný, křupavý základ díky dlouhému a šetrnému zpracování těsta
tradiční italská specialita, vegetariánská
Doporučení k přípravě
Předehřejte troubu. Vyjměte pizzu z fólie a položte ji na plech nebo mřížku na středním roštu. V případě potřeby vyložte pergamenovým papírem. Protože se každá trouba zahřívá jinak, může se doba přípravy lišit. Když je sýr rozpuštěný až lehce zhnědlý a okraje křupavé, pizza je připravena k podávání. Pizza se peče nejlépe s horním i spodním ohřevem. Doporučeno: horní/spodní ohřev: 200 °C; cirkulující vzduch: 180 °C; Plyn: stupeň 4-5; Doba pečení: 9-13 minut.
O výrobci
Německá společnost Alnatura působí v oblasti distribuce potravin s důrazem na udržitelnost a ekologii od roku 1984. Sídlem se nachází v německém Darmstadtu a zakladatelem je Götz Rehn, který stojí v čele společnosti dodnes.
V roce 2003 proběhlo zahájení prodeje BIO produktů Alnatura v prodejnách Dohle. Mnoho produktů Alnatura nese pečeť ekologického sdružení, jako je Bioland, Demeter nebo Naturland. Tato trojice je pomyslným strážcem a garantem ekologického zemědělství.
Klíčové vlastnosti BIO řady Alnatura
100% organické ingredience
přísady podle směrnic Bioland , Demeter a Naturland
méně je často více: zejména pro sůl a cukr - mnoho produktů Alnatura má záměrně snížený obsah cukru
vývoj produktů s externími odborníky
co nejkratší seznamy ingrediencí - vyhnutí se přísadám kdekoli je to možné
do sklenice, sáčku jde jen to, co je opravdu nutné
Udržitelnost je nezbytnou součástí firemní kultury a filozofie Alnatura. Jedná se o nejdůležitější pilíř, který je postaven z respektu a úcty k životnímu prostředí. Chápání udržitelnosti společnost zobrazuje jako lemniscate = znamení nekonečna, protože všechno je propojeno a má na sebe vliv.
Alnatura se řídí heslem “smysluplné pro lidi i planetu”. Rozmanitá příroda a udržitelné zemědělství jsou základem veškerého života. Na pozadí klimatických změn a milionů ohrožených druhů zvířat a rostlin je tato vize pro ekosystém důležitější než kdy dříve.
A právě proto je klíčové, aby místo čistě ekonomických zájmů byli do středu našich myšlenek a činů postavený člověk a udržitelná společnost.