Zařízení pro pastování medu s ohřevem, 100 l - 400 V Zařízení k pastování medu s ohřevem a objemem 100 l. Pastovací zařízení má míchadlo s časovým spínačem, takže automaticky pastuje samo podle nastavených intervalů Pastovací zařízení je navíc také dvouplášťové a tudíž lze i med ohřívat. Toho se využívá nejvíce až při poslední fázi pastování a zejména před stáčením do sklenic, kdy je lepší a snazší stáčet ohřátou pastu. Výkon ohřevu 350 W, 230V. Výkon míchadla 550 W, 380V. Automatická regulace... Celý popis
Koupit za 61 360 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
 88 %
        
        
        88 %
        
        
    
    Zařízení k pastování s ohřevem Lysoň obj. 100 l - autom.
            
                Doprava:
                
                                              499 Kč
                                     
            
            
    
        61 360 Kč
    
    
        Koupit za 61 360 Kč
    
 90 %
        
        
        90 %
        
        
    
    Lysoň Zařízení pro pastování medu s ohřevem, 100 l - automat
            
                Doprava:
                
                                              99 Kč
                                     
            
            
    
        55 890 Kč
    
    
        Koupit za 55 890 Kč
    
 90 %
        
        
        90 %
        
        
    
    Lysoň Zařízení k pastování s ohřevem Lysoň obj. 100 l - autom.
            
                Doprava:
                
                                              99 Kč
                                     
            
            
    
        55 890 Kč
    
    
        Koupit za 55 890 Kč
    
Popis
            Zařízení pro pastování medu s ohřevem, 100 l - 400 V
Zařízení k pastování medu s ohřevem a objemem 100 l. Pastovací zařízení má míchadlo s časovým spínačem, takže automaticky pastuje samo podle nastavených intervalů Pastovací zařízení je navíc také dvouplášťové a tudíž lze i med ohřívat. Toho se využívá nejvíce až při poslední fázi pastování a zejména před stáčením do sklenic, kdy je lepší a snazší stáčet ohřátou pastu.
Výkon ohřevu 350 W, 230V. Výkon míchadla 550 W, 380V.
Automatická regulace
Čerstvý med po vytočení krásně čirý. Po nějakém čase však přirozeně zkrystalizuje. Ideální teplota na krystalizaci je 16-18 °C. Při vyšších teplotách, krystalizace probíhá pomaleji a krystaly jsou větší.
Zahřátí nad teplotu 40 ° C med opět ztekutí a krystaly se rozpouštějí. Pastovací zařízení umožňuje pozvolnou krystalizaci aby med dosáhl ideální pastovité konzistence, podobné jako mají čokoládové krémy pro děti. Tento proces zahrnuje cyklické provzdušňování a občasného míchání po několik dní až med dosáhne požadované pastové konzistence. Provzdušňování se koná během míchání. Míchání se provádí několikrát denně po dobu asi 10 až 15 minut. Pastování je proces rozmělňování krystalků medu do té doby než dosáhne pastové konzistence.
Řídící jednotka pastovadla je přednastavená a automaticky řídí činnost míchadla. Nastavení intervalů pastování je dáno výrobcem na interval 15 minut míchání a 1 hodina pauzy. Počet pastovacích cyklů záleží na vámi zvoleném čase.
Vypočítává se tak že pastovadlo 15 minut pracuje a míchadlo se točí a následně vždy 1 hodinu stojí a nevykonává žádnou činnost. Tak je docíleno optimálního napastování medu. Například u 24 hodinového cyklu je 20 cyklů kdy motor pastuje po 15 minutách a 19 cyklů přestávek po dobu 1 hodiny. Pokud si zakoupíte pastovadlo s ohřevem, tak lze vypnout hodinový čekací interval a lze pastovadlo použít i na ztekucování medu.
 
        
    Zařízení k pastování medu s ohřevem a objemem 100 l. Pastovací zařízení má míchadlo s časovým spínačem, takže automaticky pastuje samo podle nastavených intervalů Pastovací zařízení je navíc také dvouplášťové a tudíž lze i med ohřívat. Toho se využívá nejvíce až při poslední fázi pastování a zejména před stáčením do sklenic, kdy je lepší a snazší stáčet ohřátou pastu.
Výkon ohřevu 350 W, 230V. Výkon míchadla 550 W, 380V.
Automatická regulace
Čerstvý med po vytočení krásně čirý. Po nějakém čase však přirozeně zkrystalizuje. Ideální teplota na krystalizaci je 16-18 °C. Při vyšších teplotách, krystalizace probíhá pomaleji a krystaly jsou větší.
Zahřátí nad teplotu 40 ° C med opět ztekutí a krystaly se rozpouštějí. Pastovací zařízení umožňuje pozvolnou krystalizaci aby med dosáhl ideální pastovité konzistence, podobné jako mají čokoládové krémy pro děti. Tento proces zahrnuje cyklické provzdušňování a občasného míchání po několik dní až med dosáhne požadované pastové konzistence. Provzdušňování se koná během míchání. Míchání se provádí několikrát denně po dobu asi 10 až 15 minut. Pastování je proces rozmělňování krystalků medu do té doby než dosáhne pastové konzistence.
Řídící jednotka pastovadla je přednastavená a automaticky řídí činnost míchadla. Nastavení intervalů pastování je dáno výrobcem na interval 15 minut míchání a 1 hodina pauzy. Počet pastovacích cyklů záleží na vámi zvoleném čase.
Vypočítává se tak že pastovadlo 15 minut pracuje a míchadlo se točí a následně vždy 1 hodinu stojí a nevykonává žádnou činnost. Tak je docíleno optimálního napastování medu. Například u 24 hodinového cyklu je 20 cyklů kdy motor pastuje po 15 minutách a 19 cyklů přestávek po dobu 1 hodiny. Pokud si zakoupíte pastovadlo s ohřevem, tak lze vypnout hodinový čekací interval a lze pastovadlo použít i na ztekucování medu.
Parametry
| Výrobce | Lysoň | 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
