Vakuové sáčky jsou kompatibilní se všemi vakuovačkami potravin na trhu. Jsou vyrobeny z bezpečného materiálu 100% bez BPA a jsou vhodné i na vaření Sous-vide. Vakuovací sáčky jsou ideální volbou pro dlouhodobé skladování ve špajzce, ledničce i v mrazáku. Na uskladněných potravinách se netvoří námraza, což zachovává jejich chuť i barvu. Potraviny ve vakuu jsou chráněny před vnějšími vlivy, zachovávají si svou kvalitu a prodlužuje se jejich životnost až 4 násobně. Zásadní benefity vakuových sáčků... Celý popis
Koupit za 279 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Laica VT3504 - vakuovací sáčky 20x28cm (50ks)
Doprava:
49 Kč
Skladem
279 Kč
Koupit za 279 Kč
Laica VT3504 Vakuové sáčky pro opakované použití, 50 ks
Doprava:
99 Kč
Skladem
339 Kč
Koupit za 339 Kč
Laica sáčky do vakuovačky 20x28cm 50ks VT3504
Doprava:
69 Kč
288 Kč
Koupit za 288 Kč
Laica VT 3504 20 x 28 cm 50 ks
Doprava:
59 Kč
Skladem
279 Kč
Koupit za 279 Kč
Laica sáčky do vakuovačky 20x28cm 50ks VT3504 LAI VT3504
Doprava:
89 Kč
Skladem
267 Kč
Koupit za 267 Kč
Popis
Vakuové sáčky jsou kompatibilní se všemi vakuovačkami potravin na trhu. Jsou vyrobeny z bezpečného materiálu 100% bez BPA a jsou vhodné i na vaření Sous-vide. Vakuovací sáčky jsou ideální volbou pro dlouhodobé skladování ve špajzce, ledničce i v mrazáku. Na uskladněných potravinách se netvoří námraza, což zachovává jejich chuť i barvu. Potraviny ve vakuu jsou chráněny před vnějšími vlivy, zachovávají si svou kvalitu a prodlužuje se jejich životnost až 4 násobně.
Zásadní benefity vakuových sáčků na potraviny LAICA: Rozměr 20 × 28 cm Balení obsahuje 50 kusů Vyrobené z nezávadných materiálů 100% bez BPA Lze použít opakovaně Čtyřvrstvé s tloušťkou 90 μm Vroubkovaný profil zapezpečuje vysokou odolnost Vhodné pro skladování v ledničce či mrazáku i na Sous Vide vaření Ideální i na vaření do 100 °C (až 15 min) / do 70 °C (až 6 hod) Vyrobeno v EU Vakuové strukturované sáčky bez BPA Speciální vroubkovaný profil zajišťuje snadné odsávání vzduchu a vytváří pevný svár. Vakuové sáčky jsou vyrobeny z materiálu bez BPA, takže neobsahují zdraví škodlivý Bisfenol A. Tento čtyřvrstvý materiál o tloušťce 90 μm je velmi odolný proti roztržení a je vhodný pro opakované použití. Vakuování potravin zpomaluje tvorbu histaminu Vakuováním potravin můžete zachovat jejich čerstvost a výživové hodnoty až čtyřikrát déle než při běžném skladování. Tato metoda zabraňuje oxidaci, růstu bakterií a plísní, a navíc zpomaluje tvorbu histaminu, což je obzvláště výhodné pro osoby s histaminovou intolerancí. Vakuování je efektivní způsob, jak udržet vaše zásoby organizované a minimalizovat potravinový odpad. Šetří peníze, čas a podporuje zdravější stravování. Které potraviny je vhodné vakuovat? Vakuování masa a zeleniny do mrazáku i na Sous-vide vaření Vakuování uzenin Vakuování pečiva (chleba, rohlíky apod.) Vakuování chilli papriček Vakuování bylinek Vakuování již hotových jídel Vakuování cenností Rozměr 20 x 28 cm 4 vrstvy Tloušťka 90 μm Materiál 100% bez BPA - Vnější vrstva POLYAMID PA (zajišťuje nepropustnost) - Vnitřní vrstva POLYETYLEN PE (zajišťuje kvalitu těsnění) Vroubkovaný profil Vhodné pro použití do všech vakuovaček na trhu Lze skladovat v mrazničce a chladničce Vhodné pro vaření ve vodě do 100 °C (max. 15 min.), pro vaření do 70 °C (max. 6 hod.) V balení 50 kusů Vyrobeno v EU
Zásadní benefity vakuových sáčků na potraviny LAICA: Rozměr 20 × 28 cm Balení obsahuje 50 kusů Vyrobené z nezávadných materiálů 100% bez BPA Lze použít opakovaně Čtyřvrstvé s tloušťkou 90 μm Vroubkovaný profil zapezpečuje vysokou odolnost Vhodné pro skladování v ledničce či mrazáku i na Sous Vide vaření Ideální i na vaření do 100 °C (až 15 min) / do 70 °C (až 6 hod) Vyrobeno v EU Vakuové strukturované sáčky bez BPA Speciální vroubkovaný profil zajišťuje snadné odsávání vzduchu a vytváří pevný svár. Vakuové sáčky jsou vyrobeny z materiálu bez BPA, takže neobsahují zdraví škodlivý Bisfenol A. Tento čtyřvrstvý materiál o tloušťce 90 μm je velmi odolný proti roztržení a je vhodný pro opakované použití. Vakuování potravin zpomaluje tvorbu histaminu Vakuováním potravin můžete zachovat jejich čerstvost a výživové hodnoty až čtyřikrát déle než při běžném skladování. Tato metoda zabraňuje oxidaci, růstu bakterií a plísní, a navíc zpomaluje tvorbu histaminu, což je obzvláště výhodné pro osoby s histaminovou intolerancí. Vakuování je efektivní způsob, jak udržet vaše zásoby organizované a minimalizovat potravinový odpad. Šetří peníze, čas a podporuje zdravější stravování. Které potraviny je vhodné vakuovat? Vakuování masa a zeleniny do mrazáku i na Sous-vide vaření Vakuování uzenin Vakuování pečiva (chleba, rohlíky apod.) Vakuování chilli papriček Vakuování bylinek Vakuování již hotových jídel Vakuování cenností Rozměr 20 x 28 cm 4 vrstvy Tloušťka 90 μm Materiál 100% bez BPA - Vnější vrstva POLYAMID PA (zajišťuje nepropustnost) - Vnitřní vrstva POLYETYLEN PE (zajišťuje kvalitu těsnění) Vroubkovaný profil Vhodné pro použití do všech vakuovaček na trhu Lze skladovat v mrazničce a chladničce Vhodné pro vaření ve vodě do 100 °C (max. 15 min.), pro vaření do 70 °C (max. 6 hod.) V balení 50 kusů Vyrobeno v EU
Parametry
Výrobce | Laica |
Počet kusů | 50 |
Typ | sáčky |
Rozměr sáčku | 20 x 28 cm |
Zip zavírání | ne |