Barva: Průzračná Aroma/Chuť: Svěží bylinky a zelený pepř s jemnými citrusovými tóny na dochuti Destilace Poté, co rostlina agáve doroste, zpracovává se samotné srdce rostliny – takzvané pina. Pinas se tři dny vaří. Při výrobě Olmeca Tequily se využívá Tahona metoda, kdy jsou uvařené pinas rozdrceny dvoutunovým vulkanickým kamenem. Tato metoda je již 500 let stará. Získaný sirup a džus se nechá kvasit, poté se destiluje v měděných kotlích za vzniku velmi jemné tequily. Olmeca Silver je ihned po destilaci... Celý popis

Koupit za 630 Kč

Popis

Barva: Průzračná Aroma/Chuť: Svěží bylinky a zelený pepř s jemnými citrusovými tóny na dochuti Destilace Poté, co rostlina agáve doroste, zpracovává se samotné srdce rostliny – takzvané pina. Pinas se tři dny vaří. Při výrobě Olmeca Tequily se využívá Tahona metoda, kdy jsou uvařené pinas rozdrceny dvoutunovým vulkanickým kamenem. Tato metoda je již 500 let stará. Získaný sirup a džus se nechá kvasit, poté se destiluje v měděných kotlích za vzniku velmi jemné tequily. Olmeca Silver je ihned po destilaci stáčena do láhví. Příběh Olmeca je jedna z nejznámějších značek Tequil na světě. Vyrábí se v Jalisco v Mexiku, v samotném srdci mexického regionu Los Altos, 2104 metrů nad mořem, podle tradičního způsobu výroby tequily. Místní specifické mikroklima je ideální pro pěstování modré agáve, která roste sedm až osm let. Jsou velmi oblíbené nejen v Evropě. Doporučení Tequilu Olmeca Silver si nejlépe vychutnáte jen tak samotnou doplněnou o sůl a citron. Hodí se rovněž do různých míchaných koktejlů nebo jednoduše na ledu přelitým v poměru 1:3 správně zvoleným tonikem či limonádou. Dobré pití si zaslouží vhodnou sklenici. Bezolovnatý ručně zpracovaný křišťál od Moseru uspokojí i ty nejnáročnější požadavky. Prohlédněte si naši nabídku sklenic na pálenky.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Olmeca
Objem 1 l