Madras Kari Madras kari pochází z jihu Indie a je známé svou ostrostí. Tato směs je mírnější variantou tohoto kari. Směs je ideální pro přípravu ostrých indických jídel. Použít ji můžete také např. do guláše, Kari omáčky, atd. RECEPT: Pečené pikantní kuře "Madras" v jogurtu Budete potřebovat: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6 lžic hutného bílého jogurtu, koření kari mild madras podle chuti (originální recept počítá jednu lžíci), 1 střední cibuli pokrájenou na tenká kolečka, 4 lžíce vody, 1 lžíci... Celý popis
Koupit za 35 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
TRS Pikantní Madras Kari Směs (Madras Curry Powder) 100G
Doprava:
79 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
TRS Madras Pálivá Kari Směs 100g
Doprava:
113 Kč
Skladem
29 Kč
Koupit za 29 Kč
TRS Hot Madras Kari Mleté 100g
Doprava:
54 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
TRS Madras Kari pálivá směs 100g
Doprava:
69 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Kari pálivé koření, 100 g, TRS
Doprava:
89 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Popis
Madras Kari
Madras kari pochází z jihu Indie a je známé svou ostrostí. Tato směs je mírnější variantou tohoto kari. Směs je ideální pro přípravu ostrých indických jídel. Použít ji můžete také např. do guláše, Kari omáčky, atd.
RECEPT: Pečené pikantní kuře "Madras" v jogurtu
Budete potřebovat: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6 lžic hutného bílého jogurtu, koření kari mild madras podle chuti (originální recept počítá jednu lžíci), 1 střední cibuli pokrájenou na tenká kolečka, 4 lžíce vody, 1 lžíci čerstvého koriandru nebo petrželky na posypání.
Jak na to: Omyjte a osušte kuřecí maso. Smíchejte jogurt, trochu vody a koření kari mild madras. Směsí dobře potřete maso ze všech stran a vložte do pekáčku (maso i ochucený jogurt), posypte cibulkou a pečte hodinu a půl na 200°C. Až bude kuře propečené, posypte ho čerstvým koriandrem a servírujte s opečeným bramborem, rýží Basmati rýže nebo Chapattis.
Madras kari pochází z jihu Indie a je známé svou ostrostí. Tato směs je mírnější variantou tohoto kari. Směs je ideální pro přípravu ostrých indických jídel. Použít ji můžete také např. do guláše, Kari omáčky, atd.
RECEPT: Pečené pikantní kuře "Madras" v jogurtu
Budete potřebovat: 8 kuřecích stehen bez kůže, 6 lžic hutného bílého jogurtu, koření kari mild madras podle chuti (originální recept počítá jednu lžíci), 1 střední cibuli pokrájenou na tenká kolečka, 4 lžíce vody, 1 lžíci čerstvého koriandru nebo petrželky na posypání.
Jak na to: Omyjte a osušte kuřecí maso. Smíchejte jogurt, trochu vody a koření kari mild madras. Směsí dobře potřete maso ze všech stran a vložte do pekáčku (maso i ochucený jogurt), posypte cibulkou a pečte hodinu a půl na 200°C. Až bude kuře propečené, posypte ho čerstvým koriandrem a servírujte s opečeným bramborem, rýží Basmati rýže nebo Chapattis.
Parametry
Výrobce | TRS |
Hmotnost | 100 g |
Druh koření | kari |
Kuchyně | indická |