Pařák 20 cm Function 4 je vhodný pro šetrné vaření ve vodní páře. Např. brokolice, brambory nebo filet z lososa tak bude v mžiku hotový. Pařák s potravinami jednoduše zavěste nad vroucí vodu v hrnci a zavřete zasouvací poklicí. Tento způsob vaření je skutečně velmi zdravý, neboť se vitamíny a minerální látky neuvolňují do vody. Mimo to lze tento pařák s nožičkami použít jako cedník. Function 4 je série hrnců pro individualisty. Nabízí oproti běžným sériím hrnců 4 doplňkové funkce prostřednictvím... Celý popis
Koupit za 1 712 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Napařovací vložka FUNCTION 4 20 cm, WMF
Doprava:
39 Kč
Skladem
1 712 Kč
Koupit za 1 712 Kč
Popis
Pařák 20 cm Function 4 je vhodný pro šetrné vaření ve vodní páře. Např. brokolice, brambory nebo filet z lososa tak bude v mžiku hotový. Pařák s potravinami jednoduše zavěste nad vroucí vodu v hrnci a zavřete zasouvací poklicí. Tento způsob vaření je skutečně velmi zdravý, neboť se vitamíny a minerální látky neuvolňují do vody. Mimo to lze tento pařák s nožičkami použít jako cedník.
Function 4 je série hrnců pro individualisty. Nabízí oproti běžným sériím hrnců 4 doplňkové funkce prostřednictvím variabilních pozic poklice. Poklice má čtyři různé pozice pro vylévání - pro vylití celého obsahu, velký otvor se sítkem, malý otvor se sítkem a uzavřená pozice. Označení pro přesnou pozici poklice je umístěno na kovovém kruhu. Poklice hrnců má silikonový prstenec, aby se poklice dala zavřít zcela tiše. Každý hrnec ze série hrnců Function 4 má vnitřní stupnici.
Function 4 je série hrnců pro individualisty. Nabízí oproti běžným sériím hrnců 4 doplňkové funkce prostřednictvím variabilních pozic poklice. Poklice má čtyři různé pozice pro vylévání - pro vylití celého obsahu, velký otvor se sítkem, malý otvor se sítkem a uzavřená pozice. Označení pro přesnou pozici poklice je umístěno na kovovém kruhu. Poklice hrnců má silikonový prstenec, aby se poklice dala zavřít zcela tiše. Každý hrnec ze série hrnců Function 4 má vnitřní stupnici.
Parametry
Výrobce | WMF |