Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv. Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře. Šťávy, díky nimž maso získává chuť, tedy zůstávají uvnitř a maso nevysychá. Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy... Celý popis
Koupit za 1 752 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Victorinox - Kuchařský nůž Wood 22cm
Doprava:
zdarma
1 752 Kč
Koupit za 1 752 Kč
Victorinox 5.8411.22 řeznický nůž 22 cm
Doprava:
85 Kč
1 090 Kč
Koupit za 1 090 Kč
Victorinox 5.8411.22 Swibo řeznický nůž 22 cm, žlutá
Doprava:
60 Kč
Skladem
937 Kč
Koupit za 937 Kč
Victorinox - Swibo Victorinox Swibo Kuchařský 22Cm 5.8411.22
Doprava:
99 Kč
Skladem
648 Kč
Koupit za 648 Kč
Popis
Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv. Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře. Šťávy, díky nimž maso získává chuť, tedy zůstávají uvnitř a maso nevysychá.
Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod. Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože.
Univerzální kuchyňský nůž s rukojetí z palisandrového dřeva a čepelí z nerezové oceli s hladkým ostřím využijete na všechny běžné činnosti v kuchyni.
- délka čepele: 22 cm
- materiál rukojeti: javorové dřevo
- dlouhotrvající ostrost
- nevhodné do myčky nádobí
Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod. Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože.
Univerzální kuchyňský nůž s rukojetí z palisandrového dřeva a čepelí z nerezové oceli s hladkým ostřím využijete na všechny běžné činnosti v kuchyni.
- délka čepele: 22 cm
- materiál rukojeti: javorové dřevo
- dlouhotrvající ostrost
- nevhodné do myčky nádobí
Parametry
Výrobce | Victorinox |
Materiál čepele | ocel |
Barva | Přírodní dřevo |
Materiál rukojeti | dřevo |
Délka ostří | 22 cm |