F.H.Prager 11 je polosuchý, snadno pitelný, nefiltrovaný český cider kombinující jablka z Moravy a anglické odrůdy cider jablek. F.H. Prager 11 je základní model tohoto výrobce. Představuje dobře pitelný, polosuchý a nefiltrovaný cider z moravských jablek, který doplňují i originál anglické cider odrůdy, které dodávají cideru lehký hořkosladký charakter. Cider je určen pro širší publikum ovšem neurazí ani znalé konzumenty ciderů, kteří očekávají řemeslné a poctivé zpracování. Charakter: jablečný,... Celý popis
Koupit za 55 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
F.H. PRAGER Cider 11 jablek 4,5% 0,33 l (plech)
Doprava:
zdarma
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
F.H. PRAGER Cider 11 jablek 4,5% 0,33 l (plech)
Doprava:
79 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
F.H.Prager 11 je polosuchý, snadno pitelný, nefiltrovaný český cider kombinující jablka z Moravy a anglické odrůdy cider jablek.
F.H. Prager 11 je základní model tohoto výrobce. Představuje dobře pitelný, polosuchý a nefiltrovaný cider z moravských jablek, který doplňují i originál anglické cider odrůdy, které dodávají cideru lehký hořkosladký charakter. Cider je určen pro širší publikum ovšem neurazí ani znalé konzumenty ciderů, kteří očekávají řemeslné a poctivé zpracování.
Charakter: jablečný, polosuchý, lehce perlivý, nefiltrovaný, pasterovaný, obsahuje CO2.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce F.H. Prager
Jablářství F. H. Prager vyrábí legendární Pragerův cider a přírodní limonády Pragomošt.
F.H. Prager 11 je základní model tohoto výrobce. Představuje dobře pitelný, polosuchý a nefiltrovaný cider z moravských jablek, který doplňují i originál anglické cider odrůdy, které dodávají cideru lehký hořkosladký charakter. Cider je určen pro širší publikum ovšem neurazí ani znalé konzumenty ciderů, kteří očekávají řemeslné a poctivé zpracování.
Charakter: jablečný, polosuchý, lehce perlivý, nefiltrovaný, pasterovaný, obsahuje CO2.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce F.H. Prager
Jablářství F. H. Prager vyrábí legendární Pragerův cider a přírodní limonády Pragomošt.
Parametry
Výrobce | F. H. Prager |
Objem | 0.33 l |
Obsah alkoholu | 4.5 % |