Zvýhodněná cena této udírny: jedná se o plně funkční a nepoužitou udírnu. Udírna má drobné oděrky, ďolíčky nebo menší defekty, které však neovlivňují plnohodnotný provoz a nejsou důvodem k reklamaci. Fotografie jsou ilustrativní a nezobrazují druh "poškození". Rybářská 30' Lehká a snadno přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo i domů na balkon (pokud okolí nevadí trochu voňavého kouře). Po vytažení je vysoká 90 cm a tak je vhodná i pro uzení dlouhých ryb.   Kapacita Do naší... Celý popis

Koupit za 3 300 Kč

Popis

Zvýhodněná cena této udírny: jedná se o plně funkční a nepoužitou udírnu. Udírna má drobné oděrky, ďolíčky nebo menší defekty, které však neovlivňují plnohodnotný provoz a nejsou důvodem k reklamaci. Fotografie jsou ilustrativní a nezobrazují druh "poškození".

Rybářská 30'

Lehká a snadno přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo i domů na balkon (pokud okolí nevadí trochu voňavého kouře). Po vytažení je vysoká 90 cm a tak je vhodná i pro uzení dlouhých ryb.

 

Kapacita

Do naší rybářský třicítky se pohodlně vleze přibližně 4 kg masa a nebo 4 střední ryby. Nalifrovat ji můžete také klobáskama nebo párkama jen tak k douzení. Ať už jste kdekoli, zkrátka raušovní pochutnání.

 

Jednoduchost

V ohništi roztopíte oheň pomocí hrubé štěpky z tvrdého dřeva nebo klidně drobných klacíků a vytvoříte žhavý základ. Ten pak posypete udícíma pilinama či mokrou štěpkou a kouř je na světě. Fertig.

 

Rozměry udírny: Ø 26 cm x 53 cm (90cm)
Kapacita potravin: 4 kg
Váha udírny: 5 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C

 

Poctivá výroba

Třicítka vzniká ručním zatáčením nerezového drátu a rovného plechu. I falcování a lisování, vše je poctivá ruční práce. Díky této původní technologii vzniká udírna, která vydrží dlouhé roky.

 

Základní výbava Kaiserovo 30'
Všechen vercajk potřebný k vašemu prvnímu uzení je součástí balení

 
30' Topeniště

 
30' Teploměr

 
5 x Háček ve tvaru "S"

 
5 x Háček ve tvaru "U"

 
Buková štěpka 500 g

Doporučuju přikoupit
Ochranný obal

Před prvním uzením
Jak rozhicovat Kaiserovu rybářskou 30'?

Krok 1
V ohništi mimo udírnu rozdělejte oheň a založte žhavý základ. Buď pomocí pár kousků dřevěného uhlí nebo hrubou dřevěnou drtí z bukového dřeva.

Krok 2
Máte-li založený žhavý základ, posypte ho udícími pilinami nebo navhlčenou dřevěnou štěpkou k uzení. Ta se postará o vývin kouře. Pak šup s ohništěm do udírny.

Krok 3
Síla tahu, resp. "komínový efekt" se řídí jednoduše povytažením ohniště ven z udírny a teplotu pohlídáte teploměrem, který je již součástí balení.

Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Zobrazit více

Parametry

Hmotnost 5 kg
Výrobce Kaiser
Materiál nerezové
Rybářské ano
Varianta na dřevo
S grilem ne
Digitální ne
Nerezové ano
Výška 90 cm
Zobrazit více parametrů