Grizly Pohankové vločky BIO 1000 g Pohankové vločky se vyrábí napařením a rozlisováním pohankových krup. Díky tomu, že byly tepelně ošetřeny, nepotřebují oproti syrovému zrnu žádnou nebo téměř žádnou úpravu. V Evropě známe pohanku od 12. století, kdy k nám přišla z Ruska, kam doputovala z jihovýchodní Asie. V průběhu staletí pak patřila k nejčastěji konzumovaným potravinám, než v 18. století ustoupila pšenici, žitu a rýži. Z botanického hlediska nepatří mezi trávy, ale je příbuzná takovým plodinám,... Celý popis
Koupit za 116 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
96 %
Grizly Vločky pohankové 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
116 Kč
Koupit za 116 Kč
98 %
Grizly Vločky pohankové 1000 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
116 Kč
Koupit za 116 Kč
95 %
GRIZLY Vločky pohankové 1000 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
101 Kč
Koupit za 101 Kč
Popis
Grizly Pohankové vločky BIO 1000 g Pohankové vločky se vyrábí napařením a rozlisováním pohankových krup. Díky tomu, že byly tepelně ošetřeny, nepotřebují oproti syrovému zrnu žádnou nebo téměř žádnou úpravu. V Evropě známe pohanku od 12. století, kdy k nám přišla z Ruska, kam doputovala z jihovýchodní Asie. V průběhu staletí pak patřila k nejčastěji konzumovaným potravinám, než v 18. století ustoupila pšenici, žitu a rýži. Z botanického hlediska nepatří mezi trávy, ale je příbuzná takovým plodinám, jako je rebarbora nebo šťovík. Pohanka je přirozeně bezlepková plodina. Tipy a recepty na použití: Kaše Krémové polévky Pečivo Smoothie Karbanátky, burgery, sekaná Lívance Pomazánky Sušenky Granola Drobenka Nepečené cukroví Pečené cukroví Složení: Vločky pohankové*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování: Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Země původu: Čína Bio vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Parametry
| Výrobce | Grizly |
| Hmotnost | 1000 g |