Cibule Bistro Hovězí vývar Cibule Bistro Hovězí vývar je silný vývar z opečených hovězích kostí, masa a zeleniny, dochucený pouze kořením. Táhne se celých 12 hodin. - Vhodný pro další kreativní použití v kuchyni. - Použijte jako základ pro polévky, omáčky, šťávy, rizota, pro dušení a pečení. - Můžete ho pít i samotný, zahřeje a dodá vám sílu a energii. - Při nižší teplotě má vývar díky vysokému obsahu kolagenu rosolovitou konzistenci, stačí ho nechat povolit. - Před otevřením protřepat. Skladujte... Celý popis
Koupit za 119 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Cibule Bistro hovězí vývar 1L
Doprava:
55 Kč
119 Kč
Koupit za 119 Kč
Cibule Bistro hovězí vývar 1L
Doprava:
75 Kč
Skladem
119 Kč
Koupit za 119 Kč
Cibule Bistro Hovězí vývar 1l
Doprava:
zdarma
Skladem
100 Kč
Koupit za 100 Kč
Popis
Cibule Bistro Hovězí vývar
Cibule Bistro Hovězí vývar je silný vývar z opečených hovězích kostí, masa a zeleniny, dochucený pouze kořením. Táhne se celých 12 hodin.
- Vhodný pro další kreativní použití v kuchyni.
- Použijte jako základ pro polévky, omáčky, šťávy, rizota, pro dušení a pečení.
- Můžete ho pít i samotný, zahřeje a dodá vám sílu a energii.
- Při nižší teplotě má vývar díky vysokému obsahu kolagenu rosolovitou konzistenci, stačí ho nechat povolit.
- Před otevřením protřepat.
Skladujte při pokojové teplotě. Díky unikátní skandinávské technologii je trvanlivost 12 měsíců od data výroby, po otevření můžete uchovat v lednici 3 dny. Pokud byste i potom vývar nespotřebovali, můžete ho jednoduše zamrazit.
Telecí líčka na červeném víně
Na tenhle recept jsem "utáhl" svoji manželku, dnes jej máte možnost zjednodušit a vytáhnout jeho chuť díky vývaru Cibule Bistro do nevídané výše.
12 hodin se Vám určitě nechce stát u plotny, dnes již stačí čas na změknutí líček a máte hotovo!
Steak s pepřovou omáčkou
Martin Staněk Vám ukáže, že vyťukaná pepřová omáčka není nic složitého a dokážete ji i Vy díky 12 hodin taženému vývaru který použijete i na mnoho dalších receptů.
Pokud ji chcete extrémně delikátní, namísto nakládaného pepře použijte fermentovaný Kampotský pepř, který je v chuti dále a omáčka s ním bude ještě jemnější!
Rajská omáčka
Martin Staněk Vás naučí rajskou omáčku tak, že recept budete držet v tajnosti a vydávat za recept Vaší prababičky předávaný po generace! Jen před příchodem návštěvy schovejte 12 hodin tažený hovězí vývar, který by prozradil odkud se bere nebývalá síla této omáčky která Vám vyrazí dech!
Cibule Bistro Hovězí vývar je silný vývar z opečených hovězích kostí, masa a zeleniny, dochucený pouze kořením. Táhne se celých 12 hodin.
- Vhodný pro další kreativní použití v kuchyni.
- Použijte jako základ pro polévky, omáčky, šťávy, rizota, pro dušení a pečení.
- Můžete ho pít i samotný, zahřeje a dodá vám sílu a energii.
- Při nižší teplotě má vývar díky vysokému obsahu kolagenu rosolovitou konzistenci, stačí ho nechat povolit.
- Před otevřením protřepat.
Skladujte při pokojové teplotě. Díky unikátní skandinávské technologii je trvanlivost 12 měsíců od data výroby, po otevření můžete uchovat v lednici 3 dny. Pokud byste i potom vývar nespotřebovali, můžete ho jednoduše zamrazit.
Telecí líčka na červeném víně
Na tenhle recept jsem "utáhl" svoji manželku, dnes jej máte možnost zjednodušit a vytáhnout jeho chuť díky vývaru Cibule Bistro do nevídané výše.
12 hodin se Vám určitě nechce stát u plotny, dnes již stačí čas na změknutí líček a máte hotovo!
Steak s pepřovou omáčkou
Martin Staněk Vám ukáže, že vyťukaná pepřová omáčka není nic složitého a dokážete ji i Vy díky 12 hodin taženému vývaru který použijete i na mnoho dalších receptů.
Pokud ji chcete extrémně delikátní, namísto nakládaného pepře použijte fermentovaný Kampotský pepř, který je v chuti dále a omáčka s ním bude ještě jemnější!
Rajská omáčka
Martin Staněk Vás naučí rajskou omáčku tak, že recept budete držet v tajnosti a vydávat za recept Vaší prababičky předávaný po generace! Jen před příchodem návštěvy schovejte 12 hodin tažený hovězí vývar, který by prozradil odkud se bere nebývalá síla této omáčky která Vám vyrazí dech!
Parametry
Výrobce | Cibule. |