CO TO JE „PANELA“ Panela – zdravější slazení. PANELA vzniká ze surové šťávy vylisované z čerstvě sklizené cukrové třtiny, šetrným způsobem vysoušené a následně lehce drcené. Je známá též jako rapadura nebo raspadura. Panela svým vzhledem trošku připomíná hnědý třtinový cukr. Nemá ovšem s rafinovaným cukrem nic společného. Je čistým produktem, získaným bez použití chemických procesů. Díky tomu, na rozdíl od třtinového cukru, zachovává maximum živin původně přítomných ve třtinové šťávě, neopakovatelnou... Celý popis
Koupit za 91 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
CO TO JE „PANELA“
Panela – zdravější slazení. PANELA vzniká ze surové šťávy vylisované z čerstvě sklizené cukrové třtiny, šetrným způsobem vysoušené a následně lehce drcené. Je známá též jako rapadura nebo raspadura.
Panela svým vzhledem trošku připomíná hnědý třtinový cukr. Nemá ovšem s rafinovaným cukrem nic společného. Je čistým produktem, získaným bez použití chemických procesů. Díky tomu, na rozdíl od třtinového cukru, zachovává maximum živin původně přítomných ve třtinové šťávě, neopakovatelnou chuť melasy, zlatou, třpytivou barvu, a „živou“ strukturu drobných valounků a ne krystalů.
CO OBSAHUJE NAŠE BALENÍ
100 % přírodní sušená šťáva cukrové třtiny.
ZPŮSOB PŘÍPRAVY A POUŽITÍ
Jako všestranné sladidlo do různých nápojů a jídel, marmelád, dětských kaší a také při pečení. Výborný přírodní zdroj energie při vyčerpání a zátěži, nejenom pro sportovce. Rozpuštěná ve studené vodě, s ledem a citrónem, může posloužit i jako osvěžující a posilující nápoj. Stejně jako včelí med má zklidňující účinky při nachlazení a podporuje vykašlávání.
UPOZORNĚNÍ
PROČ POUŽÍVAT PANELU MÍSTO CUKRU?
Panela je 100 % přirozené sladidlo, potrava která nahrazuje rafinovaný cukr. Na rozdíl od třtinového či rafinovaného cukru obsahuje maximum živin, původně přítomných ve třtinové šťávě. Má jedinečnou a neopakovatelnou chuť melasy a není ochuzena o složky, které melasa obsahuje. Proces jejího získávání je 100% přírodní, šetrný, bez použití chemických látek. Její barva je přirozená. Výborný přírodní zdroj energie. Ve světě stále roste její popularita a poptávka po ní, jako po 100% přírodním produktu, s bohatými výživovými vlastnostmi.
Panela – zdravější slazení. PANELA vzniká ze surové šťávy vylisované z čerstvě sklizené cukrové třtiny, šetrným způsobem vysoušené a následně lehce drcené. Je známá též jako rapadura nebo raspadura.
Panela svým vzhledem trošku připomíná hnědý třtinový cukr. Nemá ovšem s rafinovaným cukrem nic společného. Je čistým produktem, získaným bez použití chemických procesů. Díky tomu, na rozdíl od třtinového cukru, zachovává maximum živin původně přítomných ve třtinové šťávě, neopakovatelnou chuť melasy, zlatou, třpytivou barvu, a „živou“ strukturu drobných valounků a ne krystalů.
CO OBSAHUJE NAŠE BALENÍ
100 % přírodní sušená šťáva cukrové třtiny.
ZPŮSOB PŘÍPRAVY A POUŽITÍ
Jako všestranné sladidlo do různých nápojů a jídel, marmelád, dětských kaší a také při pečení. Výborný přírodní zdroj energie při vyčerpání a zátěži, nejenom pro sportovce. Rozpuštěná ve studené vodě, s ledem a citrónem, může posloužit i jako osvěžující a posilující nápoj. Stejně jako včelí med má zklidňující účinky při nachlazení a podporuje vykašlávání.
UPOZORNĚNÍ
PROČ POUŽÍVAT PANELU MÍSTO CUKRU?
Panela je 100 % přirozené sladidlo, potrava která nahrazuje rafinovaný cukr. Na rozdíl od třtinového či rafinovaného cukru obsahuje maximum živin, původně přítomných ve třtinové šťávě. Má jedinečnou a neopakovatelnou chuť melasy a není ochuzena o složky, které melasa obsahuje. Proces jejího získávání je 100% přírodní, šetrný, bez použití chemických látek. Její barva je přirozená. Výborný přírodní zdroj energie. Ve světě stále roste její popularita a poptávka po ní, jako po 100% přírodním produktu, s bohatými výživovými vlastnostmi.
Parametry
Výrobce | Čokoládovna Troubelice |
Hmotnost | 500 g |