Řezná deska, šajba slouží jako deska do masostrojku na mletí masa, ale i jiných surovin. Velikost otvorů určuje výslednou zrnitost namleté suroviny. Pro zachování co nejdelší životnosti doporučuje výrobce po použití omýt desku teplou vodou, důkladně osušit a skladovat v suchém a neagresivním prostředí. Klíčové vlastnosti desky do mlýnku na maso KDS 22/4,5 - šajbaŘezná deska je vyrobená v české nožířské firmě KDS, a je doplňkem ke strojku na maso Porkert 22Využijete ji k mletí masa na jemno nebo... Celý popis

Koupit za 569 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Řezná deska, šajba slouží jako deska do masostrojku na mletí masa, ale i jiných surovin. Velikost otvorů určuje výslednou zrnitost namleté suroviny. Pro zachování co nejdelší životnosti doporučuje výrobce po použití omýt desku teplou vodou, důkladně osušit a skladovat v suchém a neagresivním prostředí. Klíčové vlastnosti desky do mlýnku na maso KDS 22/4,5 - šajbaŘezná deska je vyrobená v české nožířské firmě KDS, a je doplňkem ke strojku na maso Porkert 22Využijete ji k mletí masa na jemno nebo k mletí ovoce a zeleninyPrůměr řezné desky 83 mmPrůměr vnitřního otvoru 12 mmPrůměr otvorů 4,5 mmVyrobeno v České republicePo použití omyjte, osušte a ošetřete jedlým olejem
Zobrazit více