Složení: rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Balení: 240 g Těstoviny jsou potravinový produkt, který se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Připravují se zejména z pšenice, pitné vody a přídavných látek k jejich obarvení nebo ochucení. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě (zhruba jeden litr vody na 100 g těstovin). Rozlišujeme těstoviny vaječné a bezvaječné. Dále se můžeme setkat s těstovinami semolinovými,... Celý popis
Koupit za 39 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Lucka LUCKA rýžové nudle 7 mm 240 g
Doprava:
70 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč

Lucka Rýžové těstoviny nudle 7mm 240g
Doprava:
69 Kč
Skladem
43 Kč
Koupit za 43 Kč

Lucka Nudle rýžové bezlepkové 7mm 240g
Doprava:
49 Kč
Skladem
56 Kč
Koupit za 56 Kč

LUCKA Rýžové těst. nudle 7mm 240g
Doprava:
66 Kč
Skladem
52 Kč
Koupit za 52 Kč

Rýžové nudle bezvaječné 7mm - Lucka 240g
Doprava:
89 Kč
47 Kč
Koupit za 47 Kč
Popis
Složení: rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Balení: 240 g
Těstoviny jsou potravinový produkt, který se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Připravují se zejména z pšenice, pitné vody a přídavných látek k jejich obarvení nebo ochucení. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě (zhruba jeden litr vody na 100 g těstovin).
Rozlišujeme těstoviny vaječné a bezvaječné. Dále se můžeme setkat s těstovinami semolinovými, celozrnnými pšeničnými nebo špaldovými, ječnými nebo žitnými. V obchodech zdravé výživy jsou dnes k dostání také těstoviny z bezlepkové mouky – pohankové, kukuřičné nebo rýžové.
Rýžové těstoviny
Rýžové těstoviny se těší stále větší oblibě. Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek.
Využití:
Dají se, stejně jako těstoviny pšeničné, používat jako příloha, na zapečení nebo do salátu. Je několik forem těstovin a každý dává přednost něčemu jinému. Jeden špagetám, druhý vřetenům, nebo penne, všechny mají ale společné, jejich příprava je snadná a rychlá.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Balení: 240 g
Těstoviny jsou potravinový produkt, který se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Připravují se zejména z pšenice, pitné vody a přídavných látek k jejich obarvení nebo ochucení. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě (zhruba jeden litr vody na 100 g těstovin).
Rozlišujeme těstoviny vaječné a bezvaječné. Dále se můžeme setkat s těstovinami semolinovými, celozrnnými pšeničnými nebo špaldovými, ječnými nebo žitnými. V obchodech zdravé výživy jsou dnes k dostání také těstoviny z bezlepkové mouky – pohankové, kukuřičné nebo rýžové.
Rýžové těstoviny
Rýžové těstoviny se těší stále větší oblibě. Díky lehké stravitelnosti a nepřítomnosti gliadinu jsou doporučeny jako strava pro nemocné s celiakií a alergií na lepek.
Využití:
Dají se, stejně jako těstoviny pšeničné, používat jako příloha, na zapečení nebo do salátu. Je několik forem těstovin a každý dává přednost něčemu jinému. Jeden špagetám, druhý vřetenům, nebo penne, všechny mají ale společné, jejich příprava je snadná a rychlá.
Parametry
Výrobce | Lucka |