Výkonná třístupňová diamantová bruska na nože Chef'sChoice ® Model 270 je jedním z nejmodernějších hybridních brusek na nože, která využívá kombinaci elektricky poháněných diamantových disků s uznávanou manuální technologií broušeníCrissCross ® . Nabruste ostří, jako břitva s moderní třístupňovou bruskou na nože ChefChoice ® s využitím technologie CrissCross ® Ve třech stupních kombinuje elektrické a manuální ostření nožů s 20 ° úhlem ostří. Progresivní velmi efektivní technologie broušení CrissCross ® pro... Celý popis
Koupit za 2 281 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
CHefsChoice Elektrický Brusič nožů CC-270
Doprava:
483 Kč
Skladem
2 281 Kč
Koupit za 2 281 Kč
Popis
Výkonná třístupňová diamantová bruska na nože Chef'sChoice ® Model 270 je jedním z nejmodernějších hybridních brusek na nože, která využívá kombinaci elektricky poháněných diamantových disků s uznávanou manuální technologií broušeníCrissCross ® .
Nabruste ostří, jako břitva s moderní třístupňovou bruskou na nože ChefChoice ® s využitím technologie CrissCross ®
Ve třech stupních kombinuje elektrické a manuální ostření nožů s 20 ° úhlem ostří. Progresivní velmi efektivní technologie broušení CrissCross ® pro velmi ostré ostří s množstvím drobných zoubků pro velký řezací záběr. Na ostření kuchyňských, domácích, kapesních a lehkých sportovních nožů s hladkým i zoubkovaným ostřím. Elegantní a odolnou nerezovou ocelí potažené vodící štěrbiny.
Elektricky poháněné 100% diamantové kotouče ve stupních 1 a 2 rychlé vytvarují a nabrousí ostří čepele. Stupeň 3 používá ultra-jemné diamantové brusné kotouče na leštění, ostření a na formování obloukovitého ostří, které je silnější a odolnější. V tomto stupni lze také doostřovat nože se zoubkovitým ostřím.
Technické údaje:
44 W / 230 V
3stupňový
Úhel ostření 20°
Jednostranné ostří
Pro obyčejné, lovecké, filetovací, kapesní nože a nože na pečivo
Využití brusiče
Leštění, dotváření hrany, manuální obtahování.
Nabruste ostří, jako břitva s moderní třístupňovou bruskou na nože ChefChoice ® s využitím technologie CrissCross ®
Ve třech stupních kombinuje elektrické a manuální ostření nožů s 20 ° úhlem ostří. Progresivní velmi efektivní technologie broušení CrissCross ® pro velmi ostré ostří s množstvím drobných zoubků pro velký řezací záběr. Na ostření kuchyňských, domácích, kapesních a lehkých sportovních nožů s hladkým i zoubkovaným ostřím. Elegantní a odolnou nerezovou ocelí potažené vodící štěrbiny.
Elektricky poháněné 100% diamantové kotouče ve stupních 1 a 2 rychlé vytvarují a nabrousí ostří čepele. Stupeň 3 používá ultra-jemné diamantové brusné kotouče na leštění, ostření a na formování obloukovitého ostří, které je silnější a odolnější. V tomto stupni lze také doostřovat nože se zoubkovitým ostřím.
Technické údaje:
44 W / 230 V
3stupňový
Úhel ostření 20°
Jednostranné ostří
Pro obyčejné, lovecké, filetovací, kapesní nože a nože na pečivo
Využití brusiče
Leštění, dotváření hrany, manuální obtahování.