Perníkové koření EXTRA Vzhled a barva: sypká směs, oříškovo-hnědé barvy Vůně a chuť: silné aroma, příjemná vůně Složení: koriandr, fenykl, skořice, kakao alkalizované, bílý pepř, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření Použití v kuchyni: Do vánoček, perníku, sušenek a jiného svátečního pečiva, nebo do svařeného vína. Náš tip: Perníkové koření by nemělo chybět při pečení moučníků! Recept: Dort perníkový s višněmi 125g másla, 150g moučkového cukru, 2 vejce, 3 lžíce mléka, 4 lžíce kávy, 150g... Celý popis
Koupit za 51 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Profikoření - Perníkové koření extra (100g)
Doprava:
59 Kč
Skladem
51 Kč
Koupit za 51 Kč
Popis
Perníkové koření EXTRA
Vzhled a barva: sypká směs, oříškovo-hnědé barvy
Vůně a chuť: silné aroma, příjemná vůně
Složení: koriandr, fenykl, skořice, kakao alkalizované, bílý pepř, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření
Použití v kuchyni: Do vánoček, perníku, sušenek a jiného svátečního pečiva, nebo do svařeného vína.
Náš tip: Perníkové koření by nemělo chybět při pečení moučníků!
Recept:
Dort perníkový s višněmi
125g másla, 150g moučkového cukru, 2 vejce, 3 lžíce mléka, 4 lžíce kávy, 150g polohrubé mouky, prášek do pečiva, lžička perníkového koření, 100g višňové marmelády, 200g višňového kompotu, 350ml smetany, sáček ztužovače šlehačky, cukr krupice, 150g hořké čokolády
Máslo utřeme s cukrem do pěny. Přidáme vejce, mléko a kávu. Vmícháme mouku s práškem do pečiva a perníkovým kořením. Těsto pečeme. Korpus potřeme marmeládou a višněmi. Vyšleháme smetanu se šlehačkou a krupicovým cukrem. Dort potřeme šlehačkou a posypeme čokoládou.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Vzhled a barva: sypká směs, oříškovo-hnědé barvy
Vůně a chuť: silné aroma, příjemná vůně
Složení: koriandr, fenykl, skořice, kakao alkalizované, bílý pepř, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření
Použití v kuchyni: Do vánoček, perníku, sušenek a jiného svátečního pečiva, nebo do svařeného vína.
Náš tip: Perníkové koření by nemělo chybět při pečení moučníků!
Recept:
Dort perníkový s višněmi
125g másla, 150g moučkového cukru, 2 vejce, 3 lžíce mléka, 4 lžíce kávy, 150g polohrubé mouky, prášek do pečiva, lžička perníkového koření, 100g višňové marmelády, 200g višňového kompotu, 350ml smetany, sáček ztužovače šlehačky, cukr krupice, 150g hořké čokolády
Máslo utřeme s cukrem do pěny. Přidáme vejce, mléko a kávu. Vmícháme mouku s práškem do pečiva a perníkovým kořením. Těsto pečeme. Korpus potřeme marmeládou a višněmi. Vyšleháme smetanu se šlehačkou a krupicovým cukrem. Dort potřeme šlehačkou a posypeme čokoládou.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Značka | Profikoření |
Hmotnost | 100 g |
Druh koření | perníkové |