Štěpka z jabloňového dřeva produkuje kouř s lehkou, ovocnou, sladkou chutí. Zvláště se doporučuje k uzení drůbežího masa - kouř zbarvuje kůži drůbeže do tmavě hněda. Vlastnosti udící štěpky: frakce 10, tj. frakce o rozměrech cca 9-12 mm, čisté a dobře odprášené, důkladně roztříděné, bez plísní a hub, výhodné balení obsahuje 2 litry štěpky, což by mělo vystačit na cca 6-8 hodin uzení. Skladujte na suchém a chladném místě.

Koupit za 79 Kč

Popis

Štěpka z jabloňového dřeva produkuje kouř s lehkou, ovocnou, sladkou chutí. Zvláště se doporučuje k uzení drůbežího masa - kouř zbarvuje kůži drůbeže do tmavě hněda.

Vlastnosti udící štěpky: frakce 10, tj. frakce o rozměrech cca 9-12 mm, čisté a dobře odprášené,
důkladně roztříděné, bez plísní a hub, výhodné balení obsahuje 2 litry štěpky, což by mělo vystačit na
cca 6-8 hodin uzení.

Skladujte na suchém a chladném místě.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Grillpal
Druh paliva dřevo