Jalapeňo chilli papričky ve sladkokyselém nálevu. Bez chemických barviv, aromat a konzervantů. Složení jalapeňo v nálevu: Pevná složka: chilli papričky Jalapeňo (100%). Tekutá složka: pitná voda, ocet kvasný lihový, bílý vinný ocet, třtinový cukr, sůl, hořčičné semínko a směs koření (odvar). Hmotnost obsahu: 250 g (pevná složka min. 110 g) nebo 680 g (pevná složka min. 300 g) Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 14 dnů. Sterilováno. Pálivost: 2/5 Použití... Celý popis
Koupit za 269 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Jalapeňo chilli papričky ve sladkokyselém nálevu. Bez chemických barviv, aromat a konzervantů.
Složení jalapeňo v nálevu:
Pevná složka: chilli papričky Jalapeňo (100%). Tekutá složka: pitná voda, ocet kvasný lihový, bílý vinný ocet, třtinový cukr, sůl, hořčičné semínko a směs koření (odvar).
Hmotnost obsahu: 250 g (pevná složka min. 110 g) nebo 680 g (pevná složka min. 300 g)
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 14 dnů. Sterilováno.
Pálivost: 2/5
Použití jalapeňa v pokrmech
Jalapeňo v bagetách
Nakládaná jalapeňa jsou skvělým doplňkem do různých pokrmů a jejich výrazná, lehce pikantní chuť dokáže oživit každé jídlo. Přidávají se do baget, kde se skvěle hodí k různým druhům uzenin, sýrů a čerstvé zeleniny, čímž dodávají pokrmu zajímavý šmrnc. V toustových sendvičích přinášejí jemně pálivý kontrast ke sladkému pečivu, sýru a šunce.
Jalapeňo v burgerech
V burgerech jsou nakládaná jalapeňa perfektní pro milovníky pikantních chutí, kteří chtějí, aby jejich hamburger byl trochu výraznější a zajímavější. Nejsou však jen skvělým doplňkem do sendvičů a burgerů – vyniknou také jako chuťovka ke grilovanému masu, kde skvěle doplňují různé druhy steaků, kuřecího masa nebo i grilovaných žebírek.
Jalapeňo k sýru
Pokud se podávají k sýrům, jejich jemně kyselá chuť skvěle kontrastuje s jemnými sýry jako je mozzarella či gouda, ale také s výraznějšími, jako je čedar nebo parmazán. Nakládaná jalapeňa mohou být podávána také samostatně jako pikantní předkrm nebo součást tapas, kdy se stávají zajímavou alternativou k běžným nakládaným pochoutkám.
Výrobce: Lucie Faktorová, Hluboká u Borovan 37, 37312 Borovany, IČO: 11894768
Složení jalapeňo v nálevu:
Pevná složka: chilli papričky Jalapeňo (100%). Tekutá složka: pitná voda, ocet kvasný lihový, bílý vinný ocet, třtinový cukr, sůl, hořčičné semínko a směs koření (odvar).
Hmotnost obsahu: 250 g (pevná složka min. 110 g) nebo 680 g (pevná složka min. 300 g)
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 14 dnů. Sterilováno.
Pálivost: 2/5
Použití jalapeňa v pokrmech
Jalapeňo v bagetách
Nakládaná jalapeňa jsou skvělým doplňkem do různých pokrmů a jejich výrazná, lehce pikantní chuť dokáže oživit každé jídlo. Přidávají se do baget, kde se skvěle hodí k různým druhům uzenin, sýrů a čerstvé zeleniny, čímž dodávají pokrmu zajímavý šmrnc. V toustových sendvičích přinášejí jemně pálivý kontrast ke sladkému pečivu, sýru a šunce.
Jalapeňo v burgerech
V burgerech jsou nakládaná jalapeňa perfektní pro milovníky pikantních chutí, kteří chtějí, aby jejich hamburger byl trochu výraznější a zajímavější. Nejsou však jen skvělým doplňkem do sendvičů a burgerů – vyniknou také jako chuťovka ke grilovanému masu, kde skvěle doplňují různé druhy steaků, kuřecího masa nebo i grilovaných žebírek.
Jalapeňo k sýru
Pokud se podávají k sýrům, jejich jemně kyselá chuť skvěle kontrastuje s jemnými sýry jako je mozzarella či gouda, ale také s výraznějšími, jako je čedar nebo parmazán. Nakládaná jalapeňa mohou být podávána také samostatně jako pikantní předkrm nebo součást tapas, kdy se stávají zajímavou alternativou k běžným nakládaným pochoutkám.
Výrobce: Lucie Faktorová, Hluboká u Borovan 37, 37312 Borovany, IČO: 11894768