Nakládací sůl se používá k výrobě solanky, pro injektáž nebo suché vtírání. Maso všech druhů jatečných zvířat je vhodné k solení a nakládání. Nejčastěji se vepřové maso konzervuje a proces konzervace má zušlechťující účinek, který mu dodává specifickou barvu, chuť a vůni. Zabraňuje množení bakterií a zachovává červenorůžovou barvu masa. Dusitanová konzervační sůl (konzervační sůl*) je nenahraditelná při výrobě masných a uzenářských výrobků. Nakládání označuje jeden z nejstarších způsobů konzervace... Celý popis

Koupit za 478 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Nakládací sůl se používá k výrobě solanky, pro injektáž nebo suché vtírání. Maso všech druhů jatečných zvířat je vhodné k solení a nakládání. Nejčastěji se vepřové maso konzervuje a proces konzervace má zušlechťující účinek, který mu dodává specifickou barvu, chuť a vůni.

Zabraňuje množení bakterií a zachovává červenorůžovou barvu masa.

Dusitanová konzervační sůl (konzervační sůl*) je nenahraditelná při výrobě masných a uzenářských výrobků. Nakládání označuje jeden z nejstarších způsobů konzervace potravin – konzervaci solí. Konzervační sůl zajišťuje mikrobiologickou stabilitu masa a snižuje riziko botulismu; konzervuje maso, dodává mu růžovou barvu a pikantní chuť.

Výhody použití dusitanové mořicí soli
Konzervační vlastnosti
Možnost přizpůsobení druhu soli výrobnímu procesu firmy
Zvýrazňuje přirozenou barvu masa
Poskytuje mikrobiologickou stabilitu
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jelux