Fíkový džem extra 370g Podíl ovoce: minimálně 50g na 100g Čistá hmotnost: 370g Lokalita: Veria, Řecko Složení: fíky, cukr, glukózový sirup, želatinační činidlo, kyselina citrónová. Skladování Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah slunečního záření. Po otevření uchovejte v lednici. Výrobce Kandylas, S., S.A., 6km Veria – Naousa, Veria 591 00, Řecko Μαρμελάδα σύκο Džemy KANDYLAS se vyrábějí z ovocných plodů vynikající kvality. Jedná se o džem s přívlastkem "extra", protože jeho obsah ovoce... Celý popis
Koupit za 109 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kandylas džem fíkový extra 370g
Doprava:
79 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Popis
Fíkový džem extra 370g
Podíl ovoce: minimálně 50g na 100g Čistá hmotnost: 370g Lokalita: Veria, Řecko Složení: fíky, cukr, glukózový sirup, želatinační činidlo, kyselina citrónová.
Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah slunečního záření.
Po otevření uchovejte v lednici.
Výrobce
Kandylas, S., S.A., 6km Veria – Naousa, Veria 591 00, Řecko
Μαρμελάδα σύκο
Džemy KANDYLAS se vyrábějí z ovocných plodů vynikající kvality. Jedná se o džem s přívlastkem "extra", protože jeho obsah ovoce přesahuje 55% a neobsahuje žádné konzervační látky. Rozmanitost chutí je skvělá, stejně jako nepřeberné množství ovoce, které existuje v Řecku. Naše společnost působí v oblasti výroby potravin od roku 1927. V roce 2009 byla převedena do nové nejmodernější výrobní jednotky o rozloze 5500 m2. Výrobní zařízení fungují za vynikajících podmínek, aby byla zajištěna hygiena a kvalita potravin.
• 1927
: Po malé asijské katastrofě přišel do Soluně Ioannis Kandylas. Přinesl s sebou všechny znalosti o tradičních výrobcích a podařilo se mu založit továrnu na výrobu karamelu, vaflí, chalvy a dalších různých cukrovinek.
• 1940:
Továrna Ioannisa Kandilase je zničena požárem. Se svým synem Nikolaosem Kandilasem (otcem současného majitele) se tak trvale usadili ve Verii, kde pokračovali v tradiční výrobě chalvy, tahini a dalších lahůdek.
• 1981:
V roce 1981 převzal vedení společnosti současný manažer, Stylianos Kandylas. Zachování tradice předávané z generace na generaci a ještě větší rozšíření sortimentu o tradiční výrobky. Tak vznikla řada tradičních sirupů a zákusků.
• 2008:
Společnost Kandylas se od té doby nadále vyvíjela, a tak se počátkem roku 2008 zcela přestěhovala do svých nových nejmodernějších zařízení v průmyslové oblasti nedaleko Verie.
• 2010:
Společnost KANDYLAS, která má vzestupný kurz, podniká první kroky mimo Řecko. Účastní se tak své první mezinárodní výstavy v Moskvě v roce 2010. Od té doby se společnost téměř každý rok účastní největších mezinárodních výstav na světě.
• 2016:
Díky požadavkům spotřebitelů, jsme vytvořili první produkty se stevií.
• 2018:
Tím však nekončíme. V kombinaci s novými trendy a potřebami trhu jsme pomocí nových výrobních jednotek vytvořili tahini pomazánky a chalvu. Jedná se o inovativní produkty, které nadchly spotřebitelskou veřejnost.
• Nyní:
Jelikož se stále jedná o rodinný podnik, byla na řadě nová generace, která tomuto podnikání prospěje. Synové Stylianos Kandilas, George a Nikos přišli dát nové nápady a svou energii, aby udrželi a pokračovali v tomto dobrodružství plném chuti a tradice.
Podíl ovoce: minimálně 50g na 100g Čistá hmotnost: 370g Lokalita: Veria, Řecko Složení: fíky, cukr, glukózový sirup, želatinační činidlo, kyselina citrónová.
Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah slunečního záření.
Po otevření uchovejte v lednici.
Výrobce
Kandylas, S., S.A., 6km Veria – Naousa, Veria 591 00, Řecko
Μαρμελάδα σύκο
Džemy KANDYLAS se vyrábějí z ovocných plodů vynikající kvality. Jedná se o džem s přívlastkem "extra", protože jeho obsah ovoce přesahuje 55% a neobsahuje žádné konzervační látky. Rozmanitost chutí je skvělá, stejně jako nepřeberné množství ovoce, které existuje v Řecku. Naše společnost působí v oblasti výroby potravin od roku 1927. V roce 2009 byla převedena do nové nejmodernější výrobní jednotky o rozloze 5500 m2. Výrobní zařízení fungují za vynikajících podmínek, aby byla zajištěna hygiena a kvalita potravin.
• 1927
: Po malé asijské katastrofě přišel do Soluně Ioannis Kandylas. Přinesl s sebou všechny znalosti o tradičních výrobcích a podařilo se mu založit továrnu na výrobu karamelu, vaflí, chalvy a dalších různých cukrovinek.
• 1940:
Továrna Ioannisa Kandilase je zničena požárem. Se svým synem Nikolaosem Kandilasem (otcem současného majitele) se tak trvale usadili ve Verii, kde pokračovali v tradiční výrobě chalvy, tahini a dalších lahůdek.
• 1981:
V roce 1981 převzal vedení společnosti současný manažer, Stylianos Kandylas. Zachování tradice předávané z generace na generaci a ještě větší rozšíření sortimentu o tradiční výrobky. Tak vznikla řada tradičních sirupů a zákusků.
• 2008:
Společnost Kandylas se od té doby nadále vyvíjela, a tak se počátkem roku 2008 zcela přestěhovala do svých nových nejmodernějších zařízení v průmyslové oblasti nedaleko Verie.
• 2010:
Společnost KANDYLAS, která má vzestupný kurz, podniká první kroky mimo Řecko. Účastní se tak své první mezinárodní výstavy v Moskvě v roce 2010. Od té doby se společnost téměř každý rok účastní největších mezinárodních výstav na světě.
• 2016:
Díky požadavkům spotřebitelů, jsme vytvořili první produkty se stevií.
• 2018:
Tím však nekončíme. V kombinaci s novými trendy a potřebami trhu jsme pomocí nových výrobních jednotek vytvořili tahini pomazánky a chalvu. Jedná se o inovativní produkty, které nadchly spotřebitelskou veřejnost.
• Nyní:
Jelikož se stále jedná o rodinný podnik, byla na řadě nová generace, která tomuto podnikání prospěje. Synové Stylianos Kandilas, George a Nikos přišli dát nové nápady a svou energii, aby udrželi a pokračovali v tomto dobrodružství plném chuti a tradice.
Parametry
Výrobce | Kandylas |
Hmotnost | 370 g |