Tomatillos celé 2,8kg. Celé loupané tomatillos (Mochyně) v mírně kyselém nálevu, pasterováno Tomatillos nebo-li Mochyně mexická vytváří plody s charakteristicky zvětšeným nafouklým vytrvalým kalichem, který uzavírá kulovitou bobuli, hodí se do omáček, polívek nebo salátů. Z nezralých plodů, které po odstranění blanitého kalichu připomínají zelená rajčata, se připravují různé omáčky a polévky. Občas ji můžeme nalézt i pod názvem Rajčenka. Tomatillos se pravují pečením, dušením nebo smažením. Jsou... Celý popis
Koupit za 393 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

La Costena Tomatillos celé 2,8Kg La Costeňa
Doprava:
69 Kč
Skladem
393 Kč
Koupit za 393 Kč

La Costeňa Tomatillos celé 2,8Kg
Doprava:
66 Kč
Skladem
301 Kč
Koupit za 301 Kč
Popis
Tomatillos celé 2,8kg. Celé loupané tomatillos (Mochyně) v mírně kyselém nálevu, pasterováno
Tomatillos nebo-li Mochyně mexická vytváří plody s charakteristicky zvětšeným nafouklým vytrvalým kalichem, který uzavírá kulovitou bobuli, hodí se do omáček, polívek nebo salátů. Z nezralých plodů, které po odstranění blanitého kalichu připomínají zelená rajčata, se připravují různé omáčky a polévky. Občas ji můžeme nalézt i pod názvem Rajčenka. Tomatillos se pravují pečením, dušením nebo smažením.
Jsou složkou některých receptur populárního avokádového dipu „guacamole“. Také se používají jako hlavní přísada zelené mexické omáčky známé jako „salsa verde“. Tato omáčka se v mexické kuchyni používá velice často jako dip pro tortillové lupínky nebo se podává společně s taccos (plněné tortillové placky) a grilovaným (zpravidla vepřovým) masem nebo rybou.
Složení: celé loupané plody Tomatillos - Mochyně, pitná voda, jedlá sůl (jedlá sůl, jodičnan draselný), kyselina: kyselina citronová
Hmotnost: 2,8 kg
Hmotnost pevného podílu: 1,6 kg
Země původu: Mexiko
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje na 100 g
Energie
112 kJ/27 kcal
Tuky
1,1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
3,7 g
Z toho cukry
1,4 g
Bílkoviny
1,5 g
Sůl
1,3 g
Tomatillos nebo-li Mochyně mexická vytváří plody s charakteristicky zvětšeným nafouklým vytrvalým kalichem, který uzavírá kulovitou bobuli, hodí se do omáček, polívek nebo salátů. Z nezralých plodů, které po odstranění blanitého kalichu připomínají zelená rajčata, se připravují různé omáčky a polévky. Občas ji můžeme nalézt i pod názvem Rajčenka. Tomatillos se pravují pečením, dušením nebo smažením.
Jsou složkou některých receptur populárního avokádového dipu „guacamole“. Také se používají jako hlavní přísada zelené mexické omáčky známé jako „salsa verde“. Tato omáčka se v mexické kuchyni používá velice často jako dip pro tortillové lupínky nebo se podává společně s taccos (plněné tortillové placky) a grilovaným (zpravidla vepřovým) masem nebo rybou.
Složení: celé loupané plody Tomatillos - Mochyně, pitná voda, jedlá sůl (jedlá sůl, jodičnan draselný), kyselina: kyselina citronová
Hmotnost: 2,8 kg
Hmotnost pevného podílu: 1,6 kg
Země původu: Mexiko
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje na 100 g
Energie
112 kJ/27 kcal
Tuky
1,1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
3,7 g
Z toho cukry
1,4 g
Bílkoviny
1,5 g
Sůl
1,3 g
Parametry
Výrobce | La Costeňa |