Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Jeho používání je doloženo už ze starověku. Používá se ke kořenění chleba, brambor, pečení, omáček, salátů, v konzervárenství, v likérnictví, vefarmacii a mnoha dalších odvětvích potravinářského průmyslu. Přidává se při vaření brambor, do kyselého zelí, k masům a do salátů. Je prokázáno, že tato bylina účinně snižuje riziko rakovin žaludku, tlustého střeva a děložního čípku. Kmín se široce používá v tradiční ajurvédské medicíně
Koupit za 20 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

KMÍN DRCENÝ 50g Jiří Červenka
Doprava:
90 Kč
Skladem
20 Kč
Koupit za 20 Kč

Koření Červenka Kmín drcený 50g
Doprava:
69 Kč
Skladem
20 Kč
Koupit za 20 Kč
Popis
Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Jeho používání je doloženo už ze starověku. Používá se ke kořenění chleba, brambor, pečení, omáček, salátů, v konzervárenství, v likérnictví, vefarmacii a mnoha dalších odvětvích potravinářského průmyslu.
Přidává se při vaření brambor, do kyselého zelí, k masům a do salátů.
Je prokázáno, že tato bylina účinně snižuje riziko rakovin žaludku, tlustého střeva a děložního čípku. Kmín se široce používá v tradiční ajurvédské medicíně
Přidává se při vaření brambor, do kyselého zelí, k masům a do salátů.
Je prokázáno, že tato bylina účinně snižuje riziko rakovin žaludku, tlustého střeva a děložního čípku. Kmín se široce používá v tradiční ajurvédské medicíně
Parametry
Výrobce | Jiří Červenka |
Druh koření | kmín |
Hmotnost | 50 g |
Země původu | Česká republika |