> Pro vás všechny, kteří milujete mák, tu máme skvěle namíchanou směs na makovec. Lahodný a vláčný moučník plný máku vás na vlně nostalgie vrátí do dětství. Návod k přípravě: Obsah sáčku, 3 vejce, 150 ml oleje, 120 ml vody šleháme 2–3 minuty do hladkého těsta. Na tukem vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný plech rovnoměrně rozetřeme těsto. Pečeme při teplotě 160 °C po dobu 20–25 minut. Před vypnutím zkontrolujeme špejlí, zda je makovec propečený. Po vychladnutí můžeme ozdobit citrónovou nebo... Celý popis
Koupit za 85 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Labeta Makovec bez lepku 1 x 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
85 Kč
Koupit za 85 Kč
96 %
Labeta Makovec bez lepku 500g
Doprava:
69 Kč
Skladem
74 Kč
Koupit za 74 Kč
Popis
>
Pro vás všechny, kteří milujete mák, tu máme skvěle namíchanou směs na makovec. Lahodný a vláčný moučník plný máku vás na vlně nostalgie vrátí do dětství.
Návod k přípravě: Obsah sáčku, 3 vejce, 150 ml oleje, 120 ml vody šleháme 2–3 minuty do hladkého těsta. Na tukem vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný plech rovnoměrně rozetřeme těsto. Pečeme při teplotě 160 °C po dobu 20–25 minut. Před vypnutím zkontrolujeme špejlí, zda je makovec propečený. Po vychladnutí můžeme ozdobit citrónovou nebo čokoládovou polevou.
Složení: mák modrý mletý termostabilizovaný 26 %, rýžová mouka, cukr, kukuřičná mouka, bramborový škrob, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), sušené odstředěné mléko, zahušťovadlo: guma guar, jedlá sůl
Obsah: 500 g
Země původu: Česká republika
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1779 kJ/423 kcal
Tuky 12 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g
Sacharidy 68 g
z toho cukry 25 g
Bílkoviny 7,8 g
Sůl 1,5 g
Vláknina 5,8 g
Pro vás všechny, kteří milujete mák, tu máme skvěle namíchanou směs na makovec. Lahodný a vláčný moučník plný máku vás na vlně nostalgie vrátí do dětství.
Návod k přípravě: Obsah sáčku, 3 vejce, 150 ml oleje, 120 ml vody šleháme 2–3 minuty do hladkého těsta. Na tukem vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný plech rovnoměrně rozetřeme těsto. Pečeme při teplotě 160 °C po dobu 20–25 minut. Před vypnutím zkontrolujeme špejlí, zda je makovec propečený. Po vychladnutí můžeme ozdobit citrónovou nebo čokoládovou polevou.
Složení: mák modrý mletý termostabilizovaný 26 %, rýžová mouka, cukr, kukuřičná mouka, bramborový škrob, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), sušené odstředěné mléko, zahušťovadlo: guma guar, jedlá sůl
Obsah: 500 g
Země původu: Česká republika
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1779 kJ/423 kcal
Tuky 12 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g
Sacharidy 68 g
z toho cukry 25 g
Bílkoviny 7,8 g
Sůl 1,5 g
Vláknina 5,8 g
Parametry
| Výrobce | Labeta |
| Hmotnost | 500 g |