Odborníky považována za nejlepší brazilskou kávu. Je vypěstována ze starých odrůd káv Bourbon. Navíc má tato káva certifikaci Rainforest Alliance. Chuť kávy FaZenda Da Lagoa Velice malá acidita (kyselost), vulkanická pěna, výborná hutnost. Chutí připomíná čokoládu, kde koncová chuť přechází do tónů lískového ořechu, a to společně s nepřehlédnutelnou sladkostí. - Jedná se o kávu nízké kyselosti Odkud tato káva pochází ? Kávové plantáže Fazenda Da Lagoa se nachází v regionu proslulém kávou -... Celý popis
Koupit za 249 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Odborníky považována za nejlepší brazilskou kávu. Je vypěstována ze starých odrůd káv Bourbon. Navíc má tato káva certifikaci Rainforest Alliance.
Chuť kávy FaZenda Da Lagoa
Velice malá acidita (kyselost), vulkanická pěna, výborná hutnost. Chutí připomíná čokoládu, kde koncová chuť přechází do tónů lískového ořechu, a to společně s nepřehlédnutelnou sladkostí.
- Jedná se o kávu nízké kyselosti
Odkud tato káva pochází ?
Kávové plantáže Fazenda Da Lagoa se nachází v regionu proslulém kávou - Sul de Minas v Minas Gerais, jen několik set kilometrů od Sao Paula a Rio de Janeira, v nadmořské výšce kolem 1100 metrů nad mořem. Tato oblast je obklopena deštným pralesem, který je domovem pro více než 350 druhů ptáků. První kávovníky se v této oblasti vysadily v polovině 19. století. V dnešní době se na rozloze více než 3.404 ha nachází asi 5,7 mil. kávovníků Arabica. Jsou zde pěstovány odrůdy: Mundo Nuovo, Acayá, Catuaí, Icatu, Topazio a Yellow Bourbon.
Jak KÁVU BALÍME ?
Jsme velmi odpovědní ve výběru obalů. Pro naše kávy vybíráme jen ty nejlepší certifikované vzduchotěsné obaly s vnitřní Al vrstvou, která ochraňuje kávu proti pronikání vlhkosti a UV záření, které kávu poškozují. Obal se skládá ze 3 vrstev, které násobí ochranu samotné kávy a jednocestného ventilu, který slouží pro postupné uvolňování CO2.
Proč balíme kávu do trojvrstvých sáčků s ventilem? Je pro nás důležité, aby Vám naše káva vydržela co nejdéle a v co nejvyšší možné jakosti.
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde
Chuť kávy FaZenda Da Lagoa
Velice malá acidita (kyselost), vulkanická pěna, výborná hutnost. Chutí připomíná čokoládu, kde koncová chuť přechází do tónů lískového ořechu, a to společně s nepřehlédnutelnou sladkostí.
- Jedná se o kávu nízké kyselosti
Odkud tato káva pochází ?
Kávové plantáže Fazenda Da Lagoa se nachází v regionu proslulém kávou - Sul de Minas v Minas Gerais, jen několik set kilometrů od Sao Paula a Rio de Janeira, v nadmořské výšce kolem 1100 metrů nad mořem. Tato oblast je obklopena deštným pralesem, který je domovem pro více než 350 druhů ptáků. První kávovníky se v této oblasti vysadily v polovině 19. století. V dnešní době se na rozloze více než 3.404 ha nachází asi 5,7 mil. kávovníků Arabica. Jsou zde pěstovány odrůdy: Mundo Nuovo, Acayá, Catuaí, Icatu, Topazio a Yellow Bourbon.
Jak KÁVU BALÍME ?
Jsme velmi odpovědní ve výběru obalů. Pro naše kávy vybíráme jen ty nejlepší certifikované vzduchotěsné obaly s vnitřní Al vrstvou, která ochraňuje kávu proti pronikání vlhkosti a UV záření, které kávu poškozují. Obal se skládá ze 3 vrstev, které násobí ochranu samotné kávy a jednocestného ventilu, který slouží pro postupné uvolňování CO2.
Proč balíme kávu do trojvrstvých sáčků s ventilem? Je pro nás důležité, aby Vám naše káva vydržela co nejdéle a v co nejvyšší možné jakosti.
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde
Parametry
Výrobce | Vital Country |
Hmotnost | 500 g |
Stupeň pražení | střední |
Země původu | Brazílie |
Složení kávy | arabika |
Kyselost | Káva s nízkou kyselostí |