Kombucha bílý čaj se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj je podobné chuti jako jablečný mošt. Osvěží především v horkých letních dnech. V biokvalitě. Kombucha je jemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat. Kombuchu vyrábí tradiční český výrobce. Kvalita je pravidelně kontrolována dozorovými orgány, nikdy nebyla zjištěna žádná závada. Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací... Celý popis
Koupit za 56 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kombucha bílý čaj 500 ml BIO STEVIKOM
Doprava:
49 Kč
Skladem
56 Kč
Koupit za 56 Kč
Stevikom Kombucha bílý čaj BIO 500 ml
Doprava:
65 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Stevikom BIO Kombucha Bílý čaj 500 ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Kombucha bílý čaj 500 ml BIO STEVIKOM
Doprava:
89 Kč
62 Kč
Koupit za 62 Kč
Bio kombucha bílý čaj 500ml, Stevikom
Doprava:
100 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Popis
Kombucha bílý čaj se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj je podobné chuti jako jablečný mošt. Osvěží především v horkých letních dnech. V biokvalitě.
Kombucha je jemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat.
Kombuchu vyrábí tradiční český výrobce. Kvalita je pravidelně kontrolována dozorovými orgány, nikdy nebyla zjištěna žádná závada.
Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Můžete si však vychutnat i varianty z bílého čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu spotřebuje většinu cukru, takže se nemusíte bát, že by byl nápoj příliš sladký. Kombucha z bílého čaje má nejen osvěžující, ale i povzbuzující chuť.
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
Společnost STEVIKOM s.r.o.byla založena roku 1999 a věnuje se výrobě produktů zdravé výživy. Celkově vyrábí 8 různých příchutí Kombuchy. Od roku 2005 ji vyrábějí i v biokvalitě. V roce 2009 byli certifikováni NOP USDA Organic od Abcert AG, DE.
Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
Nálev z bílého čaje* 92 %, třtinový cukr*, kvasinkové kultury, bakterie mléčného a octového kvašení. Zákal není na závadu.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 10 dnů. Láhev je pod tlakem v důsledku přirozeného procesu kvašení a obsahu oxidu uhličitého. Láhev otevírejte pomalu.
Legislativní zařazení:
Nealkoholický nápoj fermentovaný.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
K přímé spotřebě.
Kombucha je jemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat.
Kombuchu vyrábí tradiční český výrobce. Kvalita je pravidelně kontrolována dozorovými orgány, nikdy nebyla zjištěna žádná závada.
Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Můžete si však vychutnat i varianty z bílého čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu spotřebuje většinu cukru, takže se nemusíte bát, že by byl nápoj příliš sladký. Kombucha z bílého čaje má nejen osvěžující, ale i povzbuzující chuť.
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
Společnost STEVIKOM s.r.o.byla založena roku 1999 a věnuje se výrobě produktů zdravé výživy. Celkově vyrábí 8 různých příchutí Kombuchy. Od roku 2005 ji vyrábějí i v biokvalitě. V roce 2009 byli certifikováni NOP USDA Organic od Abcert AG, DE.
Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
Nálev z bílého čaje* 92 %, třtinový cukr*, kvasinkové kultury, bakterie mléčného a octového kvašení. Zákal není na závadu.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 10 dnů. Láhev je pod tlakem v důsledku přirozeného procesu kvašení a obsahu oxidu uhličitého. Láhev otevírejte pomalu.
Legislativní zařazení:
Nealkoholický nápoj fermentovaný.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
K přímé spotřebě.
Parametry
Značka | Stevikom |
Objem | 0.5 l |
Druh | bílé |
Bio | ano |