Šablona na sušenky - Duch ve svitu měsíce Chtěli byste originálně a přitom jednoduše ozdobit sušenky a jiné drobné cukroví? Vyzkoušejte naše šablony. Šablona je zhotovená podle našeho návrhu tak, aby reliéf při zdobení krásně vynikl. Při zdobení cukroví pomocí šablony můžete použít královskou glazuru, bílkovou polevu, čokoládovou ganache, marcipán, kakao, cukr, jedlé barvy a třpytky nebo nanést jedlou barvu technikou airbrush. Šablona slouží k opakovanému použití. K lepší manipulaci k odstranění... Celý popis
Koupit za 16 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Šablona na sušenky - Duch ve svitu měsíce
Doprava:
67 Kč
Skladem
16 Kč
Koupit za 16 Kč
Popis
Šablona na sušenky - Duch ve svitu měsíce
Chtěli byste originálně a přitom jednoduše ozdobit sušenky a jiné drobné cukroví? Vyzkoušejte naše šablony. Šablona je zhotovená podle našeho návrhu tak, aby reliéf při zdobení krásně vynikl. Při zdobení cukroví pomocí šablony můžete použít královskou glazuru, bílkovou polevu, čokoládovou ganache, marcipán, kakao, cukr, jedlé barvy a třpytky nebo nanést jedlou barvu technikou airbrush.
Šablona slouží k opakovanému použití.
K lepší manipulaci k odstranění šablony ze sušenky slouží výřez.
Oplachujte pod tekoucí vlažnou vodou.
Materiál: mylarová fólie (tloušťka 190 µ)
Rozměr: průměr 5 cm
Tipy pro techniky zdobení:
Zdobení pomocí bílkové polevy
Připravte si bílkovou glazuru ze 130 g jemně mletého cukru a 1 bílku.
Cukr prosejte přes jemné síto a míchejte s bílkem do požadované hustoty.
Pro základní vrstvu na sušenku je potřeba o trochu řidší polevy, aby vznikl hladký povrch pro zdobení.
Na sušence udělejte krajní mantinel z polevy a poté polevou sušenku vyplňte. Nechce polevu dostatečně uschnout (možno v pootevřené troubě na 40 °C).
Na konečné zdobení umíchejte hustější bílkovou polevu (nesmí stékat), přiložte šablonu na zaschlou první vrstvu polevy a naneste malou špachtlí nebo štětcem hustější polevu a stěrkou zahlaďte. Opatrně šablonu sundejte směrem vzhůru a nechte zdobenou sušenku uschnout.
Zdobení pomocí kakaa nebo gelových barev
Kakaový prášek nebo gelovou barvu rozřeďte v troše vody na pastu.
Na vykrojené těsto položte šablonu a pomocí štětce naneste pastu.
Opatrně šablonu z těsta odstraňte směrem vzhůru.
Sušenku upečte dle receptu.
Tohle zdobení můžete použít i na upečenou sušenku.
Na upečenou sušenku ještě teplou přiložte šablonu a postupujte stejně.
Zdobení na marcipán
Marcipán rozválejte.
Vykrojte požadovaný tvar a pomocí bílkové glazury nalepte marcipán na sušenku.
Na marcipán položte šablonu a na ni rozetřete hustější bílkovou glazuru a stěrkou zahlaďte.
Opatrně šablonu sundejte směrem vzhůru a nechce zdobenou sušenku uschnout.
Chtěli byste originálně a přitom jednoduše ozdobit sušenky a jiné drobné cukroví? Vyzkoušejte naše šablony. Šablona je zhotovená podle našeho návrhu tak, aby reliéf při zdobení krásně vynikl. Při zdobení cukroví pomocí šablony můžete použít královskou glazuru, bílkovou polevu, čokoládovou ganache, marcipán, kakao, cukr, jedlé barvy a třpytky nebo nanést jedlou barvu technikou airbrush.
Šablona slouží k opakovanému použití.
K lepší manipulaci k odstranění šablony ze sušenky slouží výřez.
Oplachujte pod tekoucí vlažnou vodou.
Materiál: mylarová fólie (tloušťka 190 µ)
Rozměr: průměr 5 cm
Tipy pro techniky zdobení:
Zdobení pomocí bílkové polevy
Připravte si bílkovou glazuru ze 130 g jemně mletého cukru a 1 bílku.
Cukr prosejte přes jemné síto a míchejte s bílkem do požadované hustoty.
Pro základní vrstvu na sušenku je potřeba o trochu řidší polevy, aby vznikl hladký povrch pro zdobení.
Na sušence udělejte krajní mantinel z polevy a poté polevou sušenku vyplňte. Nechce polevu dostatečně uschnout (možno v pootevřené troubě na 40 °C).
Na konečné zdobení umíchejte hustější bílkovou polevu (nesmí stékat), přiložte šablonu na zaschlou první vrstvu polevy a naneste malou špachtlí nebo štětcem hustější polevu a stěrkou zahlaďte. Opatrně šablonu sundejte směrem vzhůru a nechte zdobenou sušenku uschnout.
Zdobení pomocí kakaa nebo gelových barev
Kakaový prášek nebo gelovou barvu rozřeďte v troše vody na pastu.
Na vykrojené těsto položte šablonu a pomocí štětce naneste pastu.
Opatrně šablonu z těsta odstraňte směrem vzhůru.
Sušenku upečte dle receptu.
Tohle zdobení můžete použít i na upečenou sušenku.
Na upečenou sušenku ještě teplou přiložte šablonu a postupujte stejně.
Zdobení na marcipán
Marcipán rozválejte.
Vykrojte požadovaný tvar a pomocí bílkové glazury nalepte marcipán na sušenku.
Na marcipán položte šablonu a na ni rozetřete hustější bílkovou glazuru a stěrkou zahlaďte.
Opatrně šablonu sundejte směrem vzhůru a nechce zdobenou sušenku uschnout.