Hlavní přednosti Dripperu Hario V60 - Keramické provedení skvěle vede teplo a zajišťuje perfektní tepelnou stabilitu po celou délku přípravy kávy. - V60 je navržený tak, že stěny dripperu svírají úhel 60°. - Stěny jsou opatřeny vroubky, který napomáhají odvádět nápoj do spodní části dripperu a dále do šálku. - Vhodné pro mytí v myčce. - Máte celou extrakci naprosto pod kontrolou. Díky tomu je V60 vhodný pro přípravu tech nejlepších světových káv. - Varianta 02 je vhodná pro přípravu maximálně... Celý popis

Koupit za 487 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Hlavní přednosti Dripperu Hario V60

- Keramické provedení skvěle vede teplo a zajišťuje perfektní tepelnou stabilitu po celou délku přípravy kávy.

- V60 je navržený tak, že stěny dripperu svírají úhel 60°.

- Stěny jsou opatřeny vroubky, který napomáhají odvádět nápoj do spodní části dripperu a dále do šálku.

- Vhodné pro mytí v myčce.

- Máte celou extrakci naprosto pod kontrolou. Díky tomu je V60 vhodný pro přípravu tech nejlepších světových káv.

- Varianta 02 je vhodná pro přípravu maximálně 450 ml kávy.

Zajímavosti o dripperu Hario V60

- Zdá se Vám název V60 trošku divný nebo nesrozumitelný? V značí tvar dripperu a číslo 60, značí 60° který mezi sebou svírají stěny značící písmeno V.

- Hario V60 je velice individuální záležitost, díky tomu, že máte celou extrakci plně pod kontrolou chutná i stejná káva od různých baristů různě. Najděte i Vy tu Vaši chuť, která bude jen a jen Vaše.

Návod k přípravě kávy pomocí Hario V60

- Vložte papírový filtr (doporučujeme Hario) do dripperu s ohnutým filtrem po délce spoje filtru.

- Filtr důkladně propláchněte horkou vodou. Zbavíte se tím "papírové" pachuti kávy a filtr i dripper nahřejete na správnou teplotu.

- Přidejte do filtru kávu. Doporučujeme čerstvě pomletou a také čerstvě praženou. Hrubost mletí je ideální větší než na espresso ale menší než na French Press. Množství kávy 70g/l (cca 18 g / 250 ml.).

- Malé množství vody (nejlépe filtrované o teplotě cca 92-94°C) nalijte do středu namleté kávy a nechtě kávu "kvést" 30-45 s.

- Postupně nalijte zbytek vody do drippu. Vodu lijte na kávu od středu ke krajům krouživým pohybem. Tato část by měla trvat 3 min.

Obsah balení:

- Dripper Hario V60-01

- Odměrka na kávu v nezaměnitelném designu V60

Příprava kávy pomocí Hario V60
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hario
Typ drippery
Počet šálků 4
Materiál keramické
Objem 480 ml
Barva bílé
Příprava studené kávy Cold Brew ne