Čokoládové ordinace Ručně vyráběná sada z pravé belgické čokolády, prvotřídní chuť. Sada nářadí z mléčné čokolády. Obsahuje: - čokoládová injekce - čokoládový teploměr - čokoládové zrcátko - čokoládový stetoskop - čokoládový otoskop Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 % Hmotnost: 180g Rozměry balení (v x š x t): 23 x 18 x 1,5 cm Skladování čokolády: 1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády... Celý popis
Koupit za 219 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
T-Severka Čokoládová Ordinace 180 g
Doprava:
54 Kč
Skladem
219 Kč
Koupit za 219 Kč
SEVERKA Čokoládová Ordinace 180 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
203 Kč
Koupit za 203 Kč
SEVERKA Čokoládová Ordinace 180 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Popis
Čokoládové ordinace
Ručně vyráběná sada z pravé belgické čokolády, prvotřídní chuť.
Sada nářadí z mléčné čokolády.
Obsahuje:
-
čokoládová injekce
-
čokoládový teploměr
-
čokoládové zrcátko
-
čokoládový stetoskop
-
čokoládový otoskop
Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %
Hmotnost: 180g
Rozměry balení (v x š x t): 23 x 18 x 1,5 cm
Skladování čokolády:
1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.
2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.
3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti.
Tento jev se také nazývá „denní chuť“.
Ručně vyráběná sada z pravé belgické čokolády, prvotřídní chuť.
Sada nářadí z mléčné čokolády.
Obsahuje:
-
čokoládová injekce
-
čokoládový teploměr
-
čokoládové zrcátko
-
čokoládový stetoskop
-
čokoládový otoskop
Obsah kakaové sušiny v čokoládě minimálné 32 %
Hmotnost: 180g
Rozměry balení (v x š x t): 23 x 18 x 1,5 cm
Skladování čokolády:
1. Teplota Čokoláda musí být skladována v rozpětí 18-20°C. Teploty nad 25°C mohou nabourat strukturu čokolády a často vedou k vystupování tukové složky na povrch.
2. Vlhkost vzduchu Čokoládu doporučujeme skladovat na suchém místě s relativní vlhkostí vzduchu do 60%, čímž se snižuje riziko kondenzace na povrchu čokolády jako následek kolísání teplot.
3. Temné místo Čokoládové výrobky doporučujeme skladovat ve tmě. Při dlouhodobém působení světla může dojít ke změně chuti.
Tento jev se také nazývá „denní chuť“.
Parametry
Značka | Severka |