Pro objednání kartónku zadejte 15 ks PAŠTIKOVÉ KOŘENÍ BEZ SOLI Vyladěná směs koření bez soli k dochucení všech druhů domácích paštik. Paštikového koření dochutí kuřecí, vepřovou, kachní, králičí, ale i zvěřinovou paštiku. Na své si přijdou i vegetariáni, kteří si připravují paštiku bez masa. Taková bezmasá paštika se může udělat třeba z různých druhů luštěnin, jako je čočka nebo fazole. Připravte domácí paštiku pro vaše blízké. Tento jedlý dárek vždy potěší! Druhů k přípravě domácích paštik je nespočet... Celý popis

Koupit za 33 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Pro objednání kartónku zadejte 15 ks PAŠTIKOVÉ KOŘENÍ BEZ SOLI Vyladěná směs koření bez soli k dochucení všech druhů domácích paštik. Paštikového koření dochutí kuřecí, vepřovou, kachní, králičí, ale i zvěřinovou paštiku. Na své si přijdou i vegetariáni, kteří si připravují paštiku bez masa. Taková bezmasá paštika se může udělat třeba z různých druhů luštěnin, jako je čočka nebo fazole. Připravte domácí paštiku pro vaše blízké. Tento jedlý dárek vždy potěší! Druhů k přípravě domácích paštik je nespočet a záleží jen na vás jakou si vyberete. Nechte se inspirovat naším receptem na srnčí paštiku. Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. Recept na domácí paštiku:500 g srnčího masa (kýta, ramínko)250 ml červeného vína1 cibule200 g slaniny100 g másla2 lžičky směsi paštikové kořenísádlorůžový pepř celýsůljalovecbobkový listčesnek Maso nakrájíme na menší kostky a okořeníme paštikovým kořením. Cibuli, česnek a slaninu nakrájíme a společně s masem vložíme do pekáčku. Přidáme jalovec, bobkový list a podlijeme vínem. Přikryjeme alobalem a dáme péct do trouby na 150 °C přibližně asi na dvě a půl hodiny, dokud nebude maso měkké. Po upečení vyndáme bobkový list a jalovec, přidáme máslo a umixujeme do hladka, podle chuti dosolíme. Přendáme do misek a necháme vychladit. Paštiku posypeme kuličkami růžového pepře a zalijeme rozpuštěným sádlem (vrstvu cca 1 cm). Necháme zatuhnout a podáváme s čerstvým pečivem a brusinkami. Složení: Směs koření (majoránka, pepř, kardamon, kmín, muškátový květ, zázvor), kukuřičná mouka, vitamín C.NEOBSAHUJE glutamát sodný ani sůl. Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 50 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika
Zobrazit více

Parametry

Výrobce SPECIO
Bezlepkové ano