Jablečný mošt je král mezi mošty, stálice, kterou má rád snad každý. A to díky univerzálně oblíbeným jablkům, která jíme všichni od dětství, ať už z vlastních zahrádek nebo kupovaná a naše tělo je na ně zvyklé. Jsou pro nás tak běžná, že už si ani neuvědomujeme, jak úžasná jsou. Nejen že skvěle chutnají, ale mají tolik výživových předností. Jablka obsahují vodu, vitamíny, minerální látky, stopové prvky a bioaktivní substance, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy. Důvodem je vysoký... Celý popis
Koupit za 39 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100% jablečný mošt 200 ml Ovocňák
Doprava:
79 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Ovocňák 100% jablečný mošt 200ml
Doprava:
69 Kč
Skladem
36 Kč
Koupit za 36 Kč
Ovocňák 100% jablečný mošt 200ml
Doprava:
55 Kč
Skladem
29 Kč
Koupit za 29 Kč
Popis
Jablečný mošt je král mezi mošty, stálice, kterou má rád snad každý. A to díky univerzálně oblíbeným jablkům, která jíme všichni od dětství, ať už z vlastních zahrádek nebo kupovaná a naše tělo je na ně zvyklé. Jsou pro nás tak běžná, že už si ani neuvědomujeme, jak úžasná jsou. Nejen že skvěle chutnají, ale mají tolik výživových předností.
Jablka obsahují vodu, vitamíny, minerální látky, stopové prvky a bioaktivní substance, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy. Důvodem je vysoký obsah sekundárních rostlinných látek, jako jsou fenolové kyseliny a flavonoidy. Obsahují pektin, který váže v žaludku tuky a cholesterol. Jablka obsahují 3 až 16 % cukrů na 100 g čerstvé hmoty.
Nutriční hodnoty
Na 100 ml výrobku
Energetická hodnota
182 kJ/43 kcal
Tuky
0,10 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,03 g
- z toho mononenasycené mastné kyseliny
0,01 g
- z toho polynenasycené mastné kyseliny
0,01 g
Sacharidy
9,90 g
- z toho cukry
9,32 g
- z toho škroby
0,10 g
Vláknina
0,10 g
Bílkoviny
0,81 g
Sůl
0,05 g
Bezpřidaných aroma a konzervantů
Bezpřidaného cukru
Bezzahušťovadel a škrobu
Bezdalších nesmyslů
Jablka obsahují vodu, vitamíny, minerální látky, stopové prvky a bioaktivní substance, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy. Důvodem je vysoký obsah sekundárních rostlinných látek, jako jsou fenolové kyseliny a flavonoidy. Obsahují pektin, který váže v žaludku tuky a cholesterol. Jablka obsahují 3 až 16 % cukrů na 100 g čerstvé hmoty.
Nutriční hodnoty
Na 100 ml výrobku
Energetická hodnota
182 kJ/43 kcal
Tuky
0,10 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,03 g
- z toho mononenasycené mastné kyseliny
0,01 g
- z toho polynenasycené mastné kyseliny
0,01 g
Sacharidy
9,90 g
- z toho cukry
9,32 g
- z toho škroby
0,10 g
Vláknina
0,10 g
Bílkoviny
0,81 g
Sůl
0,05 g
Bezpřidaných aroma a konzervantů
Bezpřidaného cukru
Bezzahušťovadel a škrobu
Bezdalších nesmyslů
Parametry
Výrobce | Ovocňák |
Příchuť | jablko |
Objem | 0.2 l |