Latino BBQ omáčka "Tres Chiles Pica Dulce" od Rufus Teague zaujme svým kořeněným limetkovým aroma a zároveň získává štiplavost z Chipotle Arbol a uzeného Hatch Chilis. Tato všestranná omáčka je vynikající jako příloha ke grilovanému nebo pomalu pečenému masu, stejně jako tacos, nachos a různé zelenině. Pro jeho přípravu se rajčata, hnědý cukr, česnek a řada dalších koření spolu s citronovou šťávou, rozinkovou pastou a limetkovým olejem zpracují na chutný základ. Latino BBQ styl pochází z Latinské... Celý popis
Koupit za 379 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Weber Rufus Teague Tres Chiles BBQ, 396g
Doprava:
150 Kč
Skladem
379 Kč
Koupit za 379 Kč

BBQ omáčka RUFUS TEAGUE Tres Chiles, 396 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč

Rufus Teague Tres Chiles, 396 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč

BBQ omáčka Rufus Teague Tres Chiles, 396 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč
Popis
Latino BBQ omáčka "Tres Chiles Pica Dulce" od Rufus Teague zaujme svým kořeněným limetkovým aroma a zároveň získává štiplavost z Chipotle Arbol a uzeného Hatch Chilis. Tato všestranná omáčka je vynikající jako příloha ke grilovanému nebo pomalu pečenému masu, stejně jako tacos, nachos a různé zelenině. Pro jeho přípravu se rajčata, hnědý cukr, česnek a řada dalších koření spolu s citronovou šťávou, rozinkovou pastou a limetkovým olejem zpracují na chutný základ.
Latino BBQ styl pochází z Latinské Ameriky a Karibiku a získává stále větší oblibu. Domorodí obyvatelé Latinské Ameriky, jako Aztékové, Mayové a Inkové, slavili grilování masa na otevřeném ohni dlouho před příchodem Evropanů. Tyto techniky byly dále rozvíjeny španělskými, portugalskými a později africkými přistěhovalci, obohacené o nové přísady a koření.
Některá známá jídla z latino BBQ zahrnují argentinské Asado, kolumbijské Churrasco, mexické barbacoa a karibské kuře. Tato jídla jsou oblíbená nejen pro svou lahodnou chuť, ale také pro svou přátelskou atmosféru a kulturní dědictví, díky kterým je grilování nedílnou součástí životního stylu Latinské Ameriky.
Chuť: exotická, pepřová, pikantní, kouřová. Pálivost: středně pikantní.
Složení: Voda, cukr, hnědý cukr (cukr, melasa), destilovaný ocet, rajčatový protlak, Hatch Chile, Arbol Chiles, koření (chili paprička, kajenský pepř, celer , hořčičné semínko ), sůl, přírodní aroma, sójová omáčka Tamari (voda, Sójové boby , sůl, cukr), kurkuma, rozinková pasta, limetová šťáva, chilli papričky, cibulový prášek, česnekový prášek, limetkový olej.
Alergeny: SÓJA, CELER, HOŘČICE.
Výživové údaje (na 100 g): Energie 850 kJ / 200 kcal, Tuk 0 g, Sacharidy 47 g (z toho cukry 44 g), Bílkoviny 2,8 g, Sůl 1,3 g.
Latino BBQ styl pochází z Latinské Ameriky a Karibiku a získává stále větší oblibu. Domorodí obyvatelé Latinské Ameriky, jako Aztékové, Mayové a Inkové, slavili grilování masa na otevřeném ohni dlouho před příchodem Evropanů. Tyto techniky byly dále rozvíjeny španělskými, portugalskými a později africkými přistěhovalci, obohacené o nové přísady a koření.
Některá známá jídla z latino BBQ zahrnují argentinské Asado, kolumbijské Churrasco, mexické barbacoa a karibské kuře. Tato jídla jsou oblíbená nejen pro svou lahodnou chuť, ale také pro svou přátelskou atmosféru a kulturní dědictví, díky kterým je grilování nedílnou součástí životního stylu Latinské Ameriky.
Chuť: exotická, pepřová, pikantní, kouřová. Pálivost: středně pikantní.
Složení: Voda, cukr, hnědý cukr (cukr, melasa), destilovaný ocet, rajčatový protlak, Hatch Chile, Arbol Chiles, koření (chili paprička, kajenský pepř, celer , hořčičné semínko ), sůl, přírodní aroma, sójová omáčka Tamari (voda, Sójové boby , sůl, cukr), kurkuma, rozinková pasta, limetová šťáva, chilli papričky, cibulový prášek, česnekový prášek, limetkový olej.
Alergeny: SÓJA, CELER, HOŘČICE.
Výživové údaje (na 100 g): Energie 850 kJ / 200 kcal, Tuk 0 g, Sacharidy 47 g (z toho cukry 44 g), Bílkoviny 2,8 g, Sůl 1,3 g.
Parametry
Výrobce | Rufus Teague |
Druh | barbecue |