Pomocníci v BIO Proč použít BIO cukr vanilkový? Vanilkový cukr z pouze BIO surovin a s prvotřídní BIO Bourbon vanilkou nabízí intenzivní a autentickou vůni i chuť vanilky bez přikrášlování. BIO vanilka je získávána z biologicky pěstovaných vanilkových bobů, které se pěstují bez použití pesticidů, syntetických hnojiv a chemických přísad. Má vyšší kvalitu a je šetrná k životnímu prostředí. Bourbon vanilka použitá pro tento puding pochází z Madagaskaru a její úžasná vůně je způsobena vyšším procentem... Celý popis
Koupit za 9 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Cukr vanilkový 8 g BIO AMYLON
Doprava:
49 Kč
Skladem
9 Kč
Koupit za 9 Kč
Amylon Cukr vanilkový 8 g BIO
Doprava:
69 Kč
Skladem
9 Kč
Koupit za 9 Kč
Amylon Cukr vanilkový 8g 8g
Doprava:
69 Kč
Skladem
7 Kč
Koupit za 7 Kč
Bio vanilkový cukr Amylon 8g
Doprava:
49 Kč
Skladem
12 Kč
Koupit za 12 Kč
Amylon Vanilkový cukr BIO 8g
Doprava:
69 Kč
34 Kč
Koupit za 34 Kč
Popis
Pomocníci v BIO
Proč použít BIO cukr vanilkový?
Vanilkový cukr z pouze BIO surovin a s prvotřídní BIO Bourbon vanilkou nabízí intenzivní a autentickou vůni i chuť vanilky bez přikrášlování. BIO vanilka je získávána z biologicky pěstovaných vanilkových bobů, které se pěstují bez použití pesticidů, syntetických hnojiv a chemických přísad. Má vyšší kvalitu a je šetrná k životnímu prostředí.
Bourbon vanilka použitá pro tento puding pochází z Madagaskaru a její úžasná vůně je způsobena vyšším procentem vanilinu a aromatických látek.
V tomto produktu je použit třtinový cukr namísto rafinovaného cukru. Třtinový cukr je přírodní sladidlo získávané z cukrové třtiny, které je oblíbené díky přírodnímu původu a bohaté chuti. Chuť má jemně karamelovou a obsahuje více přírodních látek, jako jsou například minerály.
Ideální pro přípravu sladkých pokrmů a mlsot. pro příjemné zvýraznění jejich chuti.
Výhody
Použijte BIO cukr vanilkový
- Intenzivní a autentická vanilková chuť a vůně
- Z pouze BIO surovin bez chemického ošetření
- Prvotřídní Bio Bourbon vanilka z Madagaskaru
- Třtinový cukr namísto rafinovaného cukru
- Pro sladké pokrmy a zvýraznění chutí jídel i nápojů
Příprava
Tento produkt má široké využití
-
Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
-
Přidáváme ho do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Sypeme jím koláče, palačinky, nebo kaše.
Tipy
od Amylonky
-
Přidejte bio vanilkový cukr do těsta na dorty, koláče, sušenky nebo muffiny pro zvýraznění vanilkového aroma a chuťovým zážitkem.
-
Použijte ho do domácích pudingů, krémů nebo zmrzliny, abyste získali příjemnou vanilkovou chuť a vůni.
-
Zkuste přidat tento cukr do teplého mléka, kávy, čaje nebo horké čokolády, zajisté docílíte lahodného výsledku. Můžete jej přidat také do ho smoothie nebo koktejlu.
-
Skvělý je i do sladkých omáček, glazur nebo polev pro vylepšení jejich chuti.
Složení produktu
- Bio třtinový cukr, bio vanilka mletá (1,5%).
Hmotnost a ks v kartonu
- Hmotnost 8 g
- 50 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 24 měsíců
Kde se produkt vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
Výživové hodnoty
Energetická hodnota
Tuky
Z toho nasycené mastné kyseliny
Sacharidy
Z toho cukry
Bílkoviny
Sůl
kJ
kcal
Na 100 g sypké směsi
1692
398
Proč použít BIO cukr vanilkový?
Vanilkový cukr z pouze BIO surovin a s prvotřídní BIO Bourbon vanilkou nabízí intenzivní a autentickou vůni i chuť vanilky bez přikrášlování. BIO vanilka je získávána z biologicky pěstovaných vanilkových bobů, které se pěstují bez použití pesticidů, syntetických hnojiv a chemických přísad. Má vyšší kvalitu a je šetrná k životnímu prostředí.
Bourbon vanilka použitá pro tento puding pochází z Madagaskaru a její úžasná vůně je způsobena vyšším procentem vanilinu a aromatických látek.
V tomto produktu je použit třtinový cukr namísto rafinovaného cukru. Třtinový cukr je přírodní sladidlo získávané z cukrové třtiny, které je oblíbené díky přírodnímu původu a bohaté chuti. Chuť má jemně karamelovou a obsahuje více přírodních látek, jako jsou například minerály.
Ideální pro přípravu sladkých pokrmů a mlsot. pro příjemné zvýraznění jejich chuti.
Výhody
Použijte BIO cukr vanilkový
- Intenzivní a autentická vanilková chuť a vůně
- Z pouze BIO surovin bez chemického ošetření
- Prvotřídní Bio Bourbon vanilka z Madagaskaru
- Třtinový cukr namísto rafinovaného cukru
- Pro sladké pokrmy a zvýraznění chutí jídel i nápojů
Příprava
Tento produkt má široké využití
-
Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
-
Přidáváme ho do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Sypeme jím koláče, palačinky, nebo kaše.
Tipy
od Amylonky
-
Přidejte bio vanilkový cukr do těsta na dorty, koláče, sušenky nebo muffiny pro zvýraznění vanilkového aroma a chuťovým zážitkem.
-
Použijte ho do domácích pudingů, krémů nebo zmrzliny, abyste získali příjemnou vanilkovou chuť a vůni.
-
Zkuste přidat tento cukr do teplého mléka, kávy, čaje nebo horké čokolády, zajisté docílíte lahodného výsledku. Můžete jej přidat také do ho smoothie nebo koktejlu.
-
Skvělý je i do sladkých omáček, glazur nebo polev pro vylepšení jejich chuti.
Složení produktu
- Bio třtinový cukr, bio vanilka mletá (1,5%).
Hmotnost a ks v kartonu
- Hmotnost 8 g
- 50 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 24 měsíců
Kde se produkt vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
Výživové hodnoty
Energetická hodnota
Tuky
Z toho nasycené mastné kyseliny
Sacharidy
Z toho cukry
Bílkoviny
Sůl
kJ
kcal
Na 100 g sypké směsi
1692
398
Parametry
Výrobce | Amylon |
Druh cukru | vanilkové |
Bio | ano |