Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jedno balení vystačí na 1 000 g ovoce nebo 1 l ovocné šťávy a vaří se pouze 5 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem. Se Želírovacím cukrem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66% ovoce!... Celý popis
Koupit za 54 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Dr Oetker želírovací cukr extra 21 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
54 Kč
Koupit za 54 Kč
Dr. Oetker Extra Želírovací cukr 2:1 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč

Dr. Oetker Extra 2:1 želírovací cukr, 500 g
Doprava:
52 Kč
50 Kč
Koupit za 50 Kč

Dr. Oetker Extra 2:1 želírovací cukr, 500 g
Doprava:
zdarma
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč

Dr.Oetker Želírovací cukr Extra 2:1 500g
Doprava:
65 Kč
Skladem
48 Kč
Koupit za 48 Kč
Popis
Při přípravě džemů se želírovacím cukrem nepotřebujete přidávat již nic jiného než ovoce. Želírovací cukr Extra 2:1 pro přípravu marmelád, džemů a želé podporuje přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jedno balení vystačí na 1 000 g ovoce nebo 1 l ovocné šťávy a vaří se pouze 5 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem. Se Želírovacím cukrem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66% ovoce!
Použití: Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozmixujeme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přídáme Extra Želírovací cukr a dobře promícháme. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Složení: cukr, želírující látka 1,1% (pektiny), regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant (kyselina sorbová). Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.
Použití: Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozmixujeme. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přídáme Extra Želírovací cukr a dobře promícháme. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Složení: cukr, želírující látka 1,1% (pektiny), regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant (kyselina sorbová). Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.
Parametry
Výrobce | Dr.Oetker |