Jak používat BIO vanilkový cukr Bourbon 7% Vanilkový cukr se používá nejvíce při pečení dezertů, koláčů, čajového pečiva a vánočního cukroví. Přidáváme ho do koktejlů, pudinků či těst, nebo jej užijeme na posypání nebo obalování již pečených výrobků. Dá se použít i ke slazení čaje, svařeného vína nebo punče. Aby nebyl čaj příliš aromatický, doporučujeme vanilkový cukr ještě "naředit" obyčejným cukrem. Je vhodný jak pro vegetariány, tak pro vegany. Charakteristika Surový cukr z jihoamerické cukrové... Celý popis

Koupit za 85 Kč

Popis

Jak používat BIO vanilkový cukr Bourbon 7%
Vanilkový cukr se používá nejvíce při pečení dezertů, koláčů, čajového pečiva a vánočního cukroví. Přidáváme ho do koktejlů, pudinků či těst, nebo jej užijeme na posypání nebo obalování již pečených výrobků. Dá se použít i ke slazení čaje, svařeného vína nebo punče. Aby nebyl čaj příliš aromatický, doporučujeme vanilkový cukr ještě "naředit" obyčejným cukrem. Je vhodný jak pro vegetariány, tak pro vegany.

Charakteristika
Surový cukr z jihoamerické cukrové třtiny není rafinovaný ani chemicky bělený. Nejlepší vanilin ze skutečného bourbonového vanilkového bobu pak dává směsi její dokonalou chuť. Vanilka Bourbon vypěstovaná na Madagaskaru patří díky své jedinečné kvalitě mezi nejvíce ceněné vanilky vůbec. Vanilkový cukr Bourbon je bez aromatických látek či barviv, bez konzervačních látek, bez laktózy a bez lepku.

Nutriční hodnoty ve 100g
Energetická hodnota: 1637 kJ/386 kcal; Tuky: 0,9 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g; Sacharidy: 93 g - z toho cukry 91 g; Vláknina 2 g, Bílkoviny: 0,5 g; Sůl: 0,01 g

Složení
BIO třtinový cukr 93%*, BIO vanilkový prášek Bourbon 7%*.
*produkt ekologického zemědělství

Skladování
Skladujte na suchém a temném místě.

Země původu
Brazílie a Madagaskar

Obsah
20 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Wolfberry
Druh cukru vanilkové