Popis Kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat. Kombuchu vyrábí tradiční český výrobce. Kvalita je pravidelně kontrolována dozorovými orgány, nikdy nebyla zjištěna žádná závada. Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Můžete si však vychutnat i varianty z bílého čaje nebo bylinek. Kombucha... Celý popis
Koupit za 66 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kombucha bílý čaj s příchutí broskve 500 ml BIO STEVIKOM
Doprava:
49 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč
Stevikom Kombucha Bílý čaj Bio Broskve 0,5 l
Doprava:
65 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč
Kombucha bílý čaj s příchutí broskve 500 ml BIO STEVIKOM
Doprava:
89 Kč
Skladem
73 Kč
Koupit za 73 Kč
Kombucha bílý čaj s příchutí broskve 500 ml BIO STEVIKOM
Doprava:
79 Kč
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Bio kombucha z bílého čaje Broskev Stevikom 500 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
57 Kč
Koupit za 57 Kč
Popis
Popis
Kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat.
Kombuchu vyrábí tradiční český výrobce. Kvalita je pravidelně kontrolována dozorovými orgány, nikdy nebyla zjištěna žádná závada.
Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Můžete si však vychutnat i varianty z bílého čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu spotřebuje většinu cukru, takže se nemusíte bát, že by byl nápoj příliš sladký. Kombucha z bílého čaje má nejen osvěžující, ale i povzbuzující chuť.
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
Společnost STEVIKOM s.r.o.byla založena roku 1999 a věnuje se výrobě produktů zdravé výživy. Celkově vyrábí 8 různých příchutí Kombuchy. Od roku 2005 ji vyrábějí i v biokvalitě. V roce 2009 byli certifikováni NOP USDA Organic od Abcert AG, DE.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení
Nálev z bílého čaje* 92 %, třtinový cukr*, kvasinkové kultury, bakterie mléčného a octového kvašení. Zákal není na závadu.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte při teplotě do 24 °C. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 10 dnů. Láhev je pod tlakem v důsledku přirozeného procesu kvašení a obsahu oxidu uhličitého. Láhev otevírejte pomalu.
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 77 kJ / 19 kcal
Tuky:
0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,0 g
Sacharidy:
4,6 g
z toho cukry:
4,6 g
Bílkoviny:
0,0 g
Sůl:
0,0 g
Kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat.
Kombuchu vyrábí tradiční český výrobce. Kvalita je pravidelně kontrolována dozorovými orgány, nikdy nebyla zjištěna žádná závada.
Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Můžete si však vychutnat i varianty z bílého čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu spotřebuje většinu cukru, takže se nemusíte bát, že by byl nápoj příliš sladký. Kombucha z bílého čaje má nejen osvěžující, ale i povzbuzující chuť.
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
Společnost STEVIKOM s.r.o.byla založena roku 1999 a věnuje se výrobě produktů zdravé výživy. Celkově vyrábí 8 různých příchutí Kombuchy. Od roku 2005 ji vyrábějí i v biokvalitě. V roce 2009 byli certifikováni NOP USDA Organic od Abcert AG, DE.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení
Nálev z bílého čaje* 92 %, třtinový cukr*, kvasinkové kultury, bakterie mléčného a octového kvašení. Zákal není na závadu.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte při teplotě do 24 °C. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 10 dnů. Láhev je pod tlakem v důsledku přirozeného procesu kvašení a obsahu oxidu uhličitého. Láhev otevírejte pomalu.
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 77 kJ / 19 kcal
Tuky:
0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,0 g
Sacharidy:
4,6 g
z toho cukry:
4,6 g
Bílkoviny:
0,0 g
Sůl:
0,0 g
Parametry
Značka | Stevikom |
Druh | ovocné |
Příchuť | broskev |
Bio | ano |