Autentická Teriyaki omáčka z čerstvých surovin, která vznikla ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Nenapodobitelná japonská omáčka, která je poměrně sladká i slaná zároveň. Poslouží k marinování tofu, masa a ryb. Dlouze jsme restovali, vařili a hutná Teriyaki omáčka jako základ například do udon nudlí je hotová. Má kouřovou, lehce ořechovou chuť díky pečenému sezamu a je dokonale vyvážená slanou, sladkou, pepřovou a ovocnou chutí. Teriyaki omáčka je jedním ze základů... Celý popis
Koupit za 149 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Živina Teriyaki omáčka 270 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Živina Teriyaki omáčka 270 g
Doprava:
zdarma
Skladem
132 Kč
Koupit za 132 Kč
Živina Teriyaki omáčka 270g
Doprava:
zdarma
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
ŽIVINA Teriyaki omáčka 270 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Živina Teriyaki omáčka – 270 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Popis
Autentická Teriyaki omáčka z čerstvých surovin, která vznikla ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Nenapodobitelná japonská omáčka, která je poměrně sladká i slaná zároveň. Poslouží k marinování tofu, masa a ryb.
Dlouze jsme restovali, vařili a hutná Teriyaki omáčka jako základ například do udon nudlí je hotová. Má kouřovou, lehce ořechovou chuť díky pečenému sezamu a je dokonale vyvážená slanou, sladkou, pepřovou a ovocnou chutí. Teriyaki omáčka je jedním ze základů japonské kuchyně. Jakmile ji jednou ochutnáte, už bez ni nebudete chtít vařit. Vynikající kombo tvoří s rýží a nudlemi, je skvělá také na marinování tofu, masa a ryb. Tato Teriyaki omáčka vznikla ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. Ke všem omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné skleničky uvaříte 4 porce výraznějších nudlí nebo 6 porcí méně výrazných, např. vhodné pro děti.
- Z jedné sklenice uvaříte do 15 minut 4-6 porcí udon nudlí.
- Vhodná pro marinování tofu, masa a ryb.
- Čistě rostlinného původu a je tedy vhodná pro vegany i vegetariány.
- Vyrobené z prvotřídních surovin v Přerově.
- Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu.
SLOŽENÍ: Teryiaki rozvar [sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice – lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), cukr třtinový, rýžové víno Mirin (lepkavá rýže, voda, rýže, výtažek z citrónu), voda, česnek, zázvor, shitake houba, mořská řasa, skořice, badyán]. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 2 měsíce.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 772 Kj / 184 Kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 36 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 9,2 g
Dlouze jsme restovali, vařili a hutná Teriyaki omáčka jako základ například do udon nudlí je hotová. Má kouřovou, lehce ořechovou chuť díky pečenému sezamu a je dokonale vyvážená slanou, sladkou, pepřovou a ovocnou chutí. Teriyaki omáčka je jedním ze základů japonské kuchyně. Jakmile ji jednou ochutnáte, už bez ni nebudete chtít vařit. Vynikající kombo tvoří s rýží a nudlemi, je skvělá také na marinování tofu, masa a ryb. Tato Teriyaki omáčka vznikla ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. Ke všem omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné skleničky uvaříte 4 porce výraznějších nudlí nebo 6 porcí méně výrazných, např. vhodné pro děti.
- Z jedné sklenice uvaříte do 15 minut 4-6 porcí udon nudlí.
- Vhodná pro marinování tofu, masa a ryb.
- Čistě rostlinného původu a je tedy vhodná pro vegany i vegetariány.
- Vyrobené z prvotřídních surovin v Přerově.
- Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu.
SLOŽENÍ: Teryiaki rozvar [sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice – lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), cukr třtinový, rýžové víno Mirin (lepkavá rýže, voda, rýže, výtažek z citrónu), voda, česnek, zázvor, shitake houba, mořská řasa, skořice, badyán]. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 2 měsíce.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 772 Kj / 184 Kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 36 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 9,2 g
Parametry
Výrobce | Živina |
Druh | teriyaki |